Naar boven
Sorteren op

1-36 van 107 producten

Wandplanken voor de allerkleinsten onder ons

De wandplanken voor baby’s en kinderen zien er vaak net wat speelser en kleurrijker uit. Dat is ook precies waarom deze wandplanken het zo goed doen in zo’n ruimte voor de allerkleinsten. Zo heeft Done by Deer een wandplank die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. De blauwe uitvoering past perfect bij een jongenskamer terwijl het roze exemplaar het juist goed doet in een echte meisjeskamer. Het is een vrij minimalistisch exemplaar qua ontwerp waardoor je gerust een druk behangetje op de achtergrond kunt hebben. Zet er nog een lievelingsplantje, een fotolijstje met een mooie gezinsfoto en leuk speelgoed op om een wandplank helemaal af te maken. Als je de kamer vrij neutraal wilt houden, kun je altijd nog kiezen voor de kleuren grijs of wit.

Fraai in hun eenvoud: minimalistische wandplanken

Sebra heeft een stel wandplanken die niet al te veel van je aandacht vragen, maar ondertussen wel de show stelen in de baby- of kinderkamer. Deze wandplanken lenen zich uitstekend om een stel favoriete voorleesboeken op neer te zetten. Een ander voordeel is wel dat deze wandplanken een minimalistisch ontwerp hebben en daardoor kun je deze gerust voor de hele jeugd van een kind gebruiken. Zo lang jouw kind daar nog hetzelfde over denkt natuurlijk. Doordat de wandplanken vrij eenvoudig zijn in hun uitstraling en niet allemaal dezelfde afmeting hebben, zit er vast een exemplaar tussen dat past bij wat je zoekt. Zo heeft de Sebra Boeken wandplank een lengte van 85 centimeter en een hoogte van 16 centimeter. Dat betekent dat je daar heel wat boekjes op kwijt kunt.

Wandplanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle wandplanken van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.