Naar boven

Scandinavisch design van Design House Stockholm.

Design House Stockholm is opgericht in 1992 door Anders Färhig. Tot op heden is hij de CEO van het bedrijf, dat uiteraard is gevestigd in Stockholm. Hier werken ongeveer zestig medewerkers voor de markten Europa, Azië, USA, Canada, Australië en Nieuw Zeeland. Design House Stockholm vergelijkt zichzelf met een uitgever. Het designmerk werkt op dezelfde manier met de ontwerpers samen als uitgeverijen werken met auteurs. In plaats van een ontwerper te selecteren om een specifiek product te maken, nodigt het label ontwerpers uit om hun persoonlijke ideeën te laten zien. Sommige van deze ideeën worden geselecteerd voor productie. Op deze manier is Design House Stockholm al met meer dan zeventig verschillende ontwerpers in zee gegaan.

Design House Stockholm Björk tapijten

Een tapijt fungeert niet alleen als decoratieve aanwinst voor je woonkamer, maar zorgt er ook voor dat jij warme voetjes krijgt en het geluid voor de onderburen wordt gedempt. Vooral als je harde, vlakke vloeren hebt, kan een Björk tapijt 200x300 van Design House Stockholm goed van pas komen. Dit tapijt is de grootste van het stel. Hij is lekker groot én heel zacht. Door de breedte van 200 centimeter en de lengte van 300 centimeter, kun je met gemak je bankstel en salontafel op dit tapijt kwijt. Ben je toch op zoek naar een slag kleiner? Dan is het Björk tapijt 170x240 misschien wel iets voor jou. Om de zoektocht naar het perfecte tapijt nog wat lastiger voor je te maken, stellen we je graag voor aan het Björk tapijt 70x130 en het Björk tapijt 80x250. Heb jij je favoriet al gespot?

Design House Stockholm Björk bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design House Stockholm. Dat betekent dat wij elk product van Design House Stockholm Björk kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Design House Stockholm Björk collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.