Extremis Pantagruel

Een ronde tafel is vaak wel zo gezellig wanneer je met een groep samenzit. Je kunt makkelijk met iedereen oogcontact maken en er ontstaat eerder een groepsgesprek in plaats van meerdere individuele gesprekken. De Extremis Pantagruel serie bevat daarom verschillende prachtige ronde buitentafels. Het merk heeft namelijk als doel mensen samen te brengen. Geniet bijvoorbeeld van een lekkere middaglunch aan de Pantagruel picknickset 227cm. In het midden van de tafel zit een draaibare schijf. Zo kun je zelf makkelijk pakken wat je nodig hebt en worden de gesprekken aan tafel niet om de minuut onderbroken met de vraag of je iets kunt pakken waar hij of zij niet bij kan. Wanneer de zon te fel is, kun je de parasol plaatsen in het gat middenin de tafel. Aan alles is gedacht!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Extremis brengt samen

Dit Belgische merk is gespecialiseerd in meubilair en accessoires voor buiten. Zelf zien ze de producten uit hun collectie als tools voor het samenzijn. Het leven buiten breng je, meer dan het leven binnen, veel samen door. Extremis heeft als doel mensen te dienen, hun problemen op te lossen en de levenskwaliteit te verbeteren. Dat weegt zwaar in het ontwerpproces en daarom gaan ze alleen in zee met ideeën waarvan ze het idee hebben dat deze noodzakelijk en nuttig zijn. Een efficiënte houding die ze in het hele productieproces toepassen. Zo zorgen ze er ook voor dat ze zo min mogelijk materiaal verspillen. De productie vindt in België zelf plaats waardoor de collectie uit eerlijke ecovriendelijke producten bestaat waar je jarenlang van kunt genieten.

Stijlvolle Extremis Pantagruel tuinsets  

Het eerste product van het merk Extremis was de Gargantua. Dit is een ronde picknicktafel die is vernoemd naar een oude legende over de reus Gargantua met een onstilbare eetlust. De zoon van de reus heette Pantagruel en dat werd de naam van de tweede serie picknicktafels. De collectie oogt anders en bestaat uit verschillende uitvoeringen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een model zonder vastzittende bankjes, zoals de Pantagruel tuintafel 146cm. Deze heeft een wit stalen frame en een blad van hardhout. Vind je losse stoelen lekkerder zitten, maar heb je die niet zelf in huis? Dan is het ook mogelijk een complete set te kopen, zoals de Pantagruel tuinset 146 tafel + 4 stoelen.

Extremis Pantagruel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Extremis. Dat betekent dat wij alle producten uit de Extremis Pantagruel collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.