Extremis tuintafels

De collectie Extremis tuintafels laat je verrassen door de kwaliteit van de producten. De tuintafels zijn stijlvol en functioneel. Ze brengen sfeer in elke tuin en zorgen voor een samenhang tussen alle elementen in deze ruimte. De Pontsūn tuintafel 325x110 van Extremis is hier een voorbeeld van. De naam Pontsun staat voor een drijvend platform dat hetgeen wat erop ligt of staat ondersteunt. De tafel is geïnspireerd door Japanse invloeden wat het product zo mooi maakt. Het design nodigt je uit om plaats te nemen aan de tafel waar enkel en alleen aan genoten kan worden. Het brede tafelblad zorgt ervoor dat er plek is voor acht stoelen en je nog steeds ruim kan zitten. Bekijk ook eens de tuinstoelen van Extremis op onze site waar je de mooiste combinaties mee kunt creëren.

Design van Extremis

Extremis is een Belgisch designmerk dat door Dirk Wynants is opgericht in 1994. Het merk wordt gezien als de trendsetter als het gaat om buitenmeubilair. De Extremis tuintafels zijn daar een mooi voorbeeld van. Met hun producten creëren zij een levensstijl waar de focus ligt op het leven in de buitenlucht. Mensen samenbrengen om volop met elkaar te genieten, daar streeft Extremis naar. De producten kenmerken zich door kwalitatief hoogwaardig materiaal, fantastisch design en een verantwoorde manier van produceren. Ook is elk item zeer functioneel. Dat is goed te zien bij de Pantagrual tuintafel 146 cm van Extremis. De tafel is een echte familietafel of perfect geschikt voor een grote groep vrienden. De materialen zorgen ervoor dat hij generaties lang meegaat. Hij bevat een leuk detail: in het midden zit een ronddraaiend plateau. Zo hoef je niet tijdens de BBQ met familie niet iedereen te vragen om de sauzen door te geven.

Extremis tuintafels betoveren je

De Belgen weten hoe gezelligheid gecreëerd wordt. Extremis tuintafels toveren elke tuin om tot een sfeervolle buitenkamer. Neem bijvoorbeeld de Pantagruel hoge tuintafel 146 cm. Deze luxe tafel dankt zijn naam aan François Rabelais, een Franse schrijver die schreef over twee reuzen. De tafel is geïnspireerd op zijn verhalen, vandaar dat het een sterke, stevige tafel is waar uren aan gehangen kan worden. Bovendien is het een genot om naar te kijken. De collectie van Extremis is zo ontworpen dat alle producten goed te combineren zijn. Zo heeft deze hoge tuintafel een gat in het midden om een van de prachtige parasols van Extremis in te zetten. Ideaal voor een zomers feestje waar iedereen samen bijeenkomt.

Extremis tuintafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Extremis. Dat betekent dat wij alle Extremis tuintafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven