Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Picknicksets Picknicksets

Virus collectie Virus collectie

Pantagruel collectie Pantagruel collectie

Sorteren op 1-11 van 11 producten Sorteren op 1-11 van 11 producten Terug naar boven

Over Extremis

Het Belgische designmerk Extremis is in 1994 opgericht door Dirk Wynants. Hij is niet alleen de oprichter, maar ontwerpt ook verschillende producten voor dit merk. Dit merk richtte hij vooral op om zo van zijn eigen ontwerpideeën werkelijkheid te maken. De basis ligt bij zijn eerste creatie: de Gargantua tuintafel. Al snel daarna boekte Extremis diverse successen. De ontwerpen van Dirk kregen veel aandacht en hiervoor ontving hij om die reden vele prijzen. Het mag wel duidelijk zijn dat Dirk en zijn ontwerpersteam achter Extremis absoluut oog hebben voor functionaliteit. Los daarvan proberen zij zich te onderscheiden in innovatie, materialen van hoogwaardige kwaliteit en het ecologische aspect bij elk van de producten. Deze kernwaarden maken elk product van Extremis tot een enorme aanwinst voor in je tuin, op je balkon of op je terras. Een voorbeeld daarvan is de Hopper serie van Extremis. Inmiddels heeft Extremis al meer dan vijftig designprijzen gewonnen en dat laat direct de originaliteit van elk van de producten zien.

Extremis scheidingswanden: alle soorten en maten

Dat onze zuiderburen weten wat gezelligheid is, bewijst Extremis maar al te goed met verschillende designmeubels. De picknicktafels toveren elke tuin of balkon om tot een gezellige buitenkamer. Ideaal voor een zwoele zomeravond met je vrienden of familie. Naast designmeubels maakt Extremis ook prachtige scheidingswanden. De scheidingswanden zijn van een klasse apart kunnen we wel zeggen. Elke scheidingswand van Extremis bestaat uit een groot aantal losse stokjes die je aan een blok bevestigt. Zo kun je op een vrij eenvoudige manier een ruimte stijlvol scheiden op de manier die jij voor ogen hebt. Denk bijvoorbeeld aan een plekje voor jezelf in je tuin of een fijne eethoek op je balkon. Deze scheidingswanden zijn er in verschillende formaten waardoor er vast een exemplaar bijzit dat past bij jouw wensen.

Extremis bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Extremis. Dat betekent dat wij alle producten van Extremis kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Extremis. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.