Extremis tuinsets

Ga jij voor rond of rechthoekig? In deze collectie Extremis tuinsets is overal aan gedacht. Zo zijn deze Extremis tuinsets er in verschillende soorten en maten waardoor er voor ieder wat wils is. Voor degenen die een groot gezin hebben, kunnen we de Extremis Hopper picknickset 300cm aanraden. Voor deze tuinset heb je overigens ook wel behoorlijk wat ruimte nodig, want hij vraagt 300 centimeter lengte, 74 centimeter hoogte en 163 centimeter breedte van je. je voorziet je tuin, balkon of terras hoe dan ook van een schitterende design tuinset. Nieuwsgierig welke tuinsets van Extremis er nog meer zijn? Laat je verrassen door het complete aanbod opties.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Over Extremis

Extremis is een designlabel van Belgische komaf. Dit merk timmert ondertussen alweer tientallen jaren met succes aan de weg. In 1994 werd Extremis opgericht door Dirk Wynants. Los van het feit dat hij de oprichter is van dit geweldige designmerk, ontwerpt hij ook producten. En dat zijn niet zomaar producten, maar items die innovatief, van hoogwaardige kwaliteit, ecologisch en functioneel zijn. Na de Gargantua tuintafel als eerste ontwerp, behaalde dit merk diverse successen. En dat is nou precies wat je wilt als merk zijnde. Zo hebben ze inmiddels al tientallen designprijzen gewonnen.

Stijlvolle Extremis tuinsets

De Extremis tuinsets zijn origineel vormgegeven en ook niet voor niets erg gewild hierdoor. De Pantagruel tuinset 146 tafel + 4 stoelen van Extremis is daar het perfecte voorbeeld van. Heb je het tafelblad al eens goed bekeken? Dit tafelblad is niet alleen een genot om naar te kijken, maar ook super functioneel. Los van het feit dat je er heerlijk en gezellig met een groep vrienden of familie aan kunt zitten, kun je op het middelste deel van deze tafel met een gerust hart een warme pan of hete kop koffie zetten zonder dat er kringen ontstaan. Hoe fijn is dat? Deze tuinset is er overigens ook in een hoge variant. We hebben het dan over de Extremis Pantagruel tuinset 146 hoge tafel + 4 stoelen. Heb jij al een idee welke tuinset jouw voorkeur heeft?

Extremis tuinsets bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Extremis. Dat betekent dat wij alle Extremis tuinsets kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.