Extremis scheidingswanden

De collectie Extremis scheidingswanden laat je verrassen door de kwaliteit van de producten. De scheidingswanden zijn net kunstwerken: elk detail is tot in de puntjes uitgewerkt. De scheidingwanden hebben twee overheersende functies. De ene is de meest praktische door een ruimte te creëren waar je jezelf kan afzonderen. De andere functie dient meer als decor. Neem bijvoorbeeld de Extremis Sticks scheidingswand scherp gebogen 65x33. Het is een plaatje om naar te kijken en de witte staven zijn van fiberglas gemaakt. Dit in combinatie met de naturelkleurige, houten onderkant geeft een creatie waar je maar moeilijk je ogen vanaf kunt houden. De scheidingswand toont klasse en luxe. Het is een eyecatcher om te bewonderen en je kunt hem goed combineren met andere Extremis scheidingswanden. Een tip is om die ook even te bekijken.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Design van Extremis

In 1994 is het Belgische designmerk Extremis opgericht. De oprichter is Dirk Wynants en zelf ontwerpt hij ook verschillende producten van dit merk. De ontwerpen van Dirk kregen veel aandacht en werden een groot succes. Hierdoor won hij ook vele prijzen. Het designteam van Extremis heeft een goed oog voor functionaliteit en is de trendsetter op het gebied van buitenmeubilair. Elk product staat in lijn met de kernwaarden van het merk: innovatie, materialen van goede kwaliteit en onderscheiding in ecologische aspecten. De Extremis Sticks scheidingswand breed gebogen 63x32 geeft elke ruimte een andere look. Voor in de zakelijke omgeving of voor thuis: overal is de scheidingswand toepasbaar. Heerlijk om je even af te zonderen als je daaraan toe bent.

Extremis scheidingswanden creëren ruimte

De scheidingswanden van Extremis zijn niet zo zwaar: dit maakt ze erg functioneel. Je kunt de scheidingswanden zelf verplaatsen zonder veel kracht nodig te hebben. Als in een hotel bijvoorbeeld alle vergaderruimtes vol zijn maar je toch graag een privémeeting wilt houden, is dit ideaal. Je verplaatst een paar wanden en je hebt een nieuwe ruimte gemaakt. Hier kun je verder vergaderen zonder gestoord te worden. De Extremis scheidingswanden zijn verschillend in vorm en grootte, maar heel makkelijk samen te combineren. Ben je benieuwd geworden en wil je wat advies over de scheidingswanden? Maak dan een afspraak bij ons voor wat extra interieusadvies.

Extremis scheidingswanden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Extremis. Dat betekent dat wij alle Extremis scheidingswanden kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.