Actie: Headdemock hoofdkussen cadeau bij aankoop van Headdemock hangmat van Fatboy

Bij aankoop van een Headdemock hangmat van Fatboy ontvang je nu een bijpassend Headdemock hoofdkussen cadeau. De actie geldt t/m 4 juli.

Van Fatboy zitzak naar Fatboy hanglamp

Fatboy kennen de meesten onder ons wel. De zitzak. Deze is in 1998 ontworpen door de Finse designer Jukka Setälä. Doordat het zo’n lekker groot kussen is, zou je haast denken dat die hiernaar is vernoemd, maar dat is dus helemaal niet zo. Het merk komt aan haar naam door de artiest Fatboy Slim. Deze naam stond destijds op een CD die Jukka ontving en dit gaf hem inspiratie voor de merknaam: Fatboy the Original. Alex Bergman zag veel potentie in de zitzak en verkreeg in 2003 het alleenrecht voor de verkoop van Fatboy. De zitzak blijft natuurlijk het product waar het om draait, maar in de afgelopen vijftien jaar is er veel gebeurd. Inmiddels hebben ze ook poefs, hangmatten en lampen op de markt gebracht. De oplaadbare hanglamp Fatboy Bolleke was meteen een groot succes. Of wat dacht je van de Fatboy Tjoep?

Een Fatboy hanglamp met gekleurde glazen bollen

Kijk je graag naar de hemel met een grote verrekijker? De makers van Fatboy zijn net zo gefascineerd door het zonnestelsel als jij. Met de Fatboy Spheremaker hanglamp set van 6 is het plafond van je huis namelijk nog nooit zo mooi verlicht geweest. Deze prachtige hanglamp met gekleurde glazen bollen is geïnspireerd op het zonnestelsel waarmee jij je eigen heelal creëert. In tegenstelling tot het zonnestelsel bepaal jij van de Fatboy Spheremaker zelf het uiterlijk, want hij is in maar liefst acht verschillende kleuren verkrijgbaar. Heb je geen fascinatie voor het heelal, maar ben je wel graag buiten? Dan is de Fatboy Thierry le Swinger hanglamp industrial echt iets voor jou. Geen gedoe met stekkerdozen, want deze lamp is draadloos en kan daarnaast op twee manieren je tuin opfleuren. Prik hem in de grond als een fakkel of wikkel hem met het touw om een tak.

Fatboy hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij iedere Fatboy hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.