Actie: -25% op de Duo sets van Fatboy

Je ontvangt nu 25% korting op de Duo sets Edison, Bolletje en Transloetje van Fatboy. De actie geldt t/m 23 december.

Sorteren op

1-16 van 16 producten

Fatboy Toni collectie: Nederlands design

Fatboy is een bekend Nederlands designmerk dat in 2002 het licht zag. Het begon allemaal met de welbekende zitzak. Fatboy ontwierp een luxe zitzak van de hoogste kwaliteit. Sinds de lancering van Fatboy op de Nederlandse markt is het erg snel gegaan. Op het moment voert Fatboy een grote collectie met hangmatten, poefs, lampen en tuinmeubels. Een leuk feitje: deze Fatboy tuinset collectie is ontworpen door de Nederlandse ontwerper Erik Stehmann met een studio in Arnhem. Je haalt dus een stukje design vanuit ons eigen kikkerlandje in huis! Of eigenlijk niet in huis, maar naar buiten. Met een Fatboy tuintafel, Fatboy stoel of een Fatboy bankje van de Toni collectie heb je meer dan genoeg ruimte voor een heerlijk ontbijtje of een gezellige barbecue in de buitenlucht. Heb je eigenlijk alleen plek voor een klein gezellig zithoekje? De keuze is geheel aan jou!

Eindeloze opties met je Fatboy tuinset

We weten eigenlijk niet waar we moeten beginnen bij de Fatboy Toni serie... De leuke ronde vorm, het hexagonpatroon in de zitting en armleuning of de makkelijkheid waarmee je de Fatboy stoel optilt door hun lichte gewicht. Neem bijvoorbeeld de Toni tuinstoel of de Toni tuinstoel met armleuningen. Deze bistro tuinstoelen zijn stapelbaar tot vier stuks en dus snel en zonder veel passen en meten op te bergen in de schuur. Maar eigenlijk is dat zonde en daarnaast ook helemaal niet nodig door de hoogwaardige outdoorcoating op de meubelen. Of wat dacht je van een Fatboy Toni tafel? De Fatboy Toni collectie is roestvrij, kleurvast en bestendig tegen alle weertypes. Je Fatboy tuinset Toni blijft dus altijd mooi. Klinkt heel goed, toch?

Fatboy Toni bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fatboy Toni collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk een nieuw product ontvangt.