Naar boven

Design van Fatboy

Hét beeld als we denken aan het begin van het verhaal van Fatboy: de brede kleurrijke zitzak met het opvallende label aan de zijkant. De kernelementen van dit item waren functionaliteit, comfort en de hoge kwaliteit. En deze elementen zien we ook vandaag de dag nog steeds terug in de producten van dit merk. Zo ook bij de kussens van Fatboy. Welk kussen je ook wilt aanschaffen, het karakter van het vrolijke merk dat Fatboy is zal hoe dan ook doorschemeren. Veel van deze kussens zijn namelijk perfect gevormd en soms zelfs aansluitend op het bijbehorende meubel. Dat is nog niet alles, want ze zitten stevig in elkaar en zijn vaak ook waterafstotend waardoor je ze goed buiten kunt gebruiken.

De juiste Fatboy kussens voor jou

Door met vormen te spelen en deze in vele varianten aan te bieden, biedt ieder Fatboy kussen een uitgelezen kans om creatief om te gaan met de vormgeving van jouw interieur of tuin. Neem bijvoorbeeld het Pillow King Outdoor kussen. Deze heeft een mooie, rechthoekige vorm en is daarnaast ook nog eens beschikbaar in maar liefst tien verschillende kleuren. Maar ook het Circle kussen 50 voegt veel sfeer toe. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het speelkussen van Fatboy: de CO9 XS kussen. De naam XS kun je trouwens met een flinke korrel zout nemen, want het kussen is bijna twee meter lang. Van dit speelkussen wordt ieder kind blij! Voor welk exemplaar ga jij?

Fatboy kussens bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij alle kussens van Fatboy kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat dit item niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.