Fatboy kussens

Het ene kussen is het andere niet. Je hebt sierkussens, buitenkussens, verwarmde kussens, velvet kussens, ronde tuinkussens en kussens die bij bepaalde stoelen passen en dus dienen als zitkussens. Goed nieuws: Fatboy heeft het allemaal! Door het grote assortiment kussens van Fatboy zit er altijd een passend item voor bij jou thuis bij. Heb je het perfecte kussen gevonden wat betreft vorm? Dan is het nu aan jou om de juiste kleur te kiezen. Aan opties geen gebrek bij Fatboy! De prints en kleurenvariaties zijn op zijn minst vrolijk te noemen. Handig om te weten: sommige kussens horen bij een bepaalde stoel van Fatboy en zijn daar dus naar gevormd. Dit betekent echter natuurlijk niet dat je de luxe kussens van Fatboy niet ook individueel kunt gebruiken.

Actie: Rock 'n Roll schommelstoel + Original Outdoor zitzak combi deal. Deze actie geldt tot 25 juli.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-20 van 20 producten Sorteren op 1-20 van 20 producten Terug naar boven

Design van Fatboy

Hét beeld als we denken aan het begin van het verhaal van Fatboy: de brede kleurrijke zitzak met het opvallende label aan de zijkant. De kernelementen van dit item waren functionaliteit, comfort en de hoge kwaliteit. En deze elementen zien we ook vandaag de dag nog steeds terug in de producten van dit merk. Zo ook bij het Fatboy zitkussen, sierkussen of buitenkussen. Welk kussen je ook wilt aanschaffen, het karakter van het vrolijke merk dat Fatboy is zal hoe dan ook doorschemeren. Veel van deze kussens zijn namelijk perfect gevormd en soms zelfs aansluitend op het bijbehorende meubel. Dat is nog niet alles, want ze zitten stevig in elkaar en zijn vaak ook waterafstotend waardoor ze geschikt zijn als buitenkussens. Of wat dacht je van één van de verwarmde kussens? Het nieuwe Fatboy Hotspot kussen 55x40 heeft namelijk een verwarmingselement. Koude handen en voeten zijn verleden tijd met de Fatboy Hotspot!

De juiste Fatboy kussens voor jou

Door met vormen te spelen en deze in vele varianten aan te bieden, biedt ieder Fatboy kussen een uitgelezen kans om creatief om te gaan met de vormgeving van jouw interieur of tuin. Neem bijvoorbeeld het Pillow King Outdoor kussen. Deze buitenkussens hebben een mooie, rechthoekige vorm en zijn daarnaast ook nog eens beschikbaar in maar liefst tien verschillende kleuren. Maar ook de ronde tuinkussens Fatboy Circle voegen veel sfeer toe. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het sierkussen van Fatboy: de Fatboy Pop kussen 50x37,5. Carole Baijing, bekend van het populaire Scholten & Baijings, heeft speciaal voor Fatboy een bijzonder kleurpalet ontworpen, uitgevoerd in drie verschillende patronen.

Mix and match met de Fatboy velvet kussens

Een van de grootste trends van dit moment is velvet. Daarom vond Fatboy het tijd om de al bestaande collectie in een nieuw velvet jasje te steken. Zo zijn de Originele zitzak, de Point poef én de Fatboy kussens nu in een velvet variant verkrijgbaar. Het leuke is dat je ze dus allemaal met elkaar kunt combineren. De heerlijk zachte kussentjes, zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn stijlvol en elegant. Vooral het petrol kussen is gewild. Combineer de Fatboy Square kussen velvet met zijn rechthoekige broer King Velvet. Een ding is zeker, deze luxe kussens van het Nederlandse merk Fatboy geven jouw woonkamer in een keer meer pit. Voor welk Fatboy velvet kussen ga jij?

Fatboy kussens bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij alle kussens van Fatboy kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat dit item niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.