Fatboy tapijt

Een Fatboy tapijt zorgt er wel voor dat jij met beide benen op de grond blijft staan. Heerlijk, die Hollandse nuchterheid! Zoals de naam al doet vermoeden, is het Fatboy Non-Flying tapijt namelijk niet geschikt om te vliegen. Gelukkig kun je er wel prima mee gaan picknicken of languit op loungen. Het Fatboy tapijt is eigenlijk net een Fatboy zitzak, maar dan plat. En net als bij de zitzak kun je voor het Fatboy tapijt kiezen uit meer dan vijftien verschillende kleuren. Ieder kleed heeft een prachtige, vintage print die je doet denken aan een Oosters sprookje. Zo kun je je toch nog laten meevoeren naar een andere wereld…

Actie: Headdemock Deluxe hangmat voor €499 in plaats van €559 en de Headdemock Superb Deluxe hangmat voor €629 in plaats van €699. Deze actie geldt tot 28 juni.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Over Fatboy

Het merk Fatboy is sinds de lancering 2002 niet meer weg te denken uit de designwereld. De Finse ontwerper Jukka Setälä bedacht een extra grote zitzak van de hoogste kwaliteit en met een opvallend etiket aan de zijkant. Het was vervolgens de Nederlander Alex Bergman die toekomst zag in de Fatboy zitzak en het product naar ons land haalde. Sinds de lancering van Fatboy zitzak op de Nederlandse markt is het snel gegaan. Fatboy heeft zich ontwikkeld tot een omvangrijk lifestylemerk en de ontwerpen van dit designlabel worden tegenwoordig in meer dan vijftig landen verkocht. Het Fatboy tapijt is letterlijk de ‘platte’ variant van de originele zitzak. Met exact dezelfde afmetingen en een soortgelijke print, is het Fatboy tapijt minstens zo uitnodigend om even op te gaan zitten, liggen of hangen. En voor je het weet ga je helemaal op in het motto van dit designmerk: sit back and relax!

Fatboy tapijt uit duizend-en-één-nacht

Met het Fatboy tapijt waan je je zonder problemen in de prachtige sprookjes van duizend-en-een-nacht. De intense kleuren van het Non-Flying tapijt in combinatie met de prachtige bloemenprint, doen je denken aan een Perzisch tapijt van enkele eeuwen oud. Hiermee speelt het Nederlandse Fatboy perfect in op de vraag naar vintage producten, die helemaal van nu zijn. Ieder Fatboy tapijt heeft een unieke kleur, die vernoemd is naar – hoe kan het ook anders – een bijzonder kruid. Zo heeft het ‘anijs’ kleed een lichtblauwe print, is die van het ‘chili’ tapijt dieprood en heeft het ‘kardemom’ kleed een zachtgele kleur. Dat wordt nog lastig kiezen!

Knoop maar aan elkaar

Wie zegt dat je moet kiezen tussen een rood en geel Fatboy tapijt? Je kunt ze namelijk ook gewoon aan elkaar koppelen! Zoals we van Fatboy gewend zijn, hebben ze overal aan gedacht. Dus ook aan de rode knopen op het Fatboy tapijt, waarmee je een tweede, derde of zelfs vierde exemplaar eraan bevestigt. Als je dan even bedenkt dat ieder kleed een afmeting van 140 x 180 centimeter heeft, kun je nagaan hoe groot je creatie wordt. Maar ongeacht het aantal vrienden wat erop plaatsneemt, knoeien is geen probleem. Het polyester waarvan het Fatboy tapijt is gemaakt, is namelijk gemakkelijk schoon te maken. Geen zorgen en lekker ontspannen, dus!

Fatboy tapijt bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij elk Fatboy tapijt kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Fatboy tapijt en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Fatboy tapijt, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast tapijten heeft Fatboy prachtige zitzakken, lampen en poefs.