Fatboy stoelen

Dat stoelen in alle vormen en maten voorkomen, hoeven we je niet meer te vertellen. Ook Fatboy snapt precies wat we hiermee bedoelen. Comfort staat hoog in het vaandel bij dit merk. En dat geldt ook voor functionaliteit. De collectie stoelen van Fatboy bestaat uit een fijne mix van deze twee elementen. Dit betekent trouwens niet dat de stoelen achterblijven qua stijl. De designs van Fatboy hebben echt een eigen stijl: je herkent ze uit duizenden. Bijna altijd vrolijk gekleurd, functioneel ingericht qua vorm en super comfortabel, precies zoals je het graag wil. Onder de Fatboy stoelen verstaan we niet alleen maar eetstoelen voor buiten, maar ook krukken, fauteuils, schommelstoelen en loungestoelen. Allemaal geschikt voor zowel binnen als buiten. Welke stoel(en) van Fatboy haal jij in huis?

Actie: Miasun nu voor €99 in plaats van €129 euro. Deze actie geldt tot 4 juni.

Actie: 25% korting op de Lamzac collectie. Deze actie geldt tot 4 juni.

Actie: Headdemock Deluxe voor €499 in plaats van €559 en de Headdemock Superb Deluxe voor €629 in plaats van €699. Deze actie geldt tot 28 juni.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-14 van 14 producten Sorteren op 1-14 van 14 producten Terug naar boven

Waarom Fatboy stoelen?

De tijd dat Fatboy zich alleen maar liet kenmerken door de bekende grote zitzak met een opvallend label aan de zijkant is voorbij. Sinds de oprichting in 2002 heeft het merk zich sterk verbreed en laten uitbreiden met verschillende producten waardoor het echt een lifestylemerk is geworden. Neem bijvoorbeeld de stoelen van Fatboy die veelzijdig en helemaal van deze tijd zijn. Het echte Fatboy gevoel waar het merk ooit bekend om werd, schemert er nog steeds in door. De stoelen zijn allemaal comfortabel en beschikbaar in vrolijke kleuren. Net als de zitzak en de hangmat waar het ooit allemaal mee begon. Toch heeft iedere stoel weer zo zijn eigen voor- en nadelen. Er is één rode draad die door de stoelen van Fatboy gaat en dat is dat de vormgeving van de verschillende buiten stoelen die bijdraagt aan de functie ervan.

Van een Fatboy fauteuil tot een Fatboy schommelstoel

Hoewel de hoeveelheid stoelen bij Fatboy misschien niet overweldigend is, weten we toch eigenlijk bijna zeker dat er hoe dan ook een ontwerp voor jou bij zit. Dat komt door de verscheidenheid van de verschillende items. Neem bijvoorbeeld de Concrete Seat kruk. Dit krukje is qua vorm geïnspireerd op betonnen bouwblokken en heel handig, klein en makkelijk om erbij te pakken. Je kunt hem net zo goed ook gebruiken als bijzettafel. Daarnaast heb je een Fatboy fauteuil en Fatboy schommelstoel zoals de Rock n Roll schommelstoel en de Fatboy BonBaron fauteuil. Geloof ons: die zitten heerlijk. Dan heb je daarnaast natuurlijk nog de tuinstoelen. De Toni Fatboy Toni stoel heeft een toegankelijk en speels ontwerp. Met of zonder armleuningen? Voor welke buiten stoelen ga jij?

Fatboy stoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij alle stoelen van Fatboy kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat dit item niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.