Naar boven

Fatboy parasols

De Fatboy parasols collectie komt hoe dan ook van pas. De parasols zijn makkelijk uit te klappen en de prints fleuren heel je tuin op. Kijk maar eens naar de Bouqetteketet parasol van Fatboy. De vintage bloemenprint is heel trendy en stijlvol. Zet de parasol in het zonnetje en je koelt zelf lekker af in de schaduw. De parasol is gemaakt van metaal en polyester. Hierdoor is hij waterafstotend en UV-werend waardoor je er jarenlang van kunt genieten. De standaard koop je los en zo kun je zelf de voor jou ideale kleur uitzoeken. Of je plaatst de parasol in de Formitable XL tafel van Fatboy. De producten zijn mooi op elkaar afgesteld. Het enige wat je nog moet doen is genieten. Waar wacht je nog op? Laat je verrassen door de andere stijlvolle Fatboy parasols.

Over Fatboy

Het succesvolle merk Fatboy is opgericht in 2002. Iedereen kent het merk wel door de grote zitzakken. Na de lancering hiervan heeft Fatboy zich ontwikkeld tot een lifestylemerk. Met nog veel meer mooie producten in de collectie. De filosofie achter het merk is: zorgeloosheid en optimisme. Mensen op een eenvoudige manier een glimlach bezorgen, daar streven ze naar. Tegenwoordig worden de ontwerpen van Fatboy in meer dan vijftig landen verkocht. Een echte favoriet is de Stripesol parasol. Deze parasol doet je vast denken aan vroeger toen je naar het strand ging met je ouders. Omringd door gestreepte, kleurrijke parasols. Dit achthoekige model is van een stevig materiaal gemaakt en verkrijgbaar in de hipste kleuren. De parasol is erg groot: zo past iedereen eronder. Heerlijk om wat schaduw te creëren op de warme zomerdagen.

Relaxen onder de Fatboy parasols

De parasols van Fatboy zijn ontworpen door Saskia van der Linden. Tijdens het ontwerpen hield zij de 19e-eeuwse variant in haar hoofd. De klassieke parasols werden toentertijd door dames van adel gebruikt. Zij dronken thee in de tuin onder de meest prachtige creaties. De ontworpen parasols zijn nu in een nieuw jasje gestoken. Zo behoud je de vintagelook, maar zit er een moderne twist aan. De Parasoladiso parasol is hier een mooi voorbeeld van. Je kunt het werk volledig overdragen aan de parasol. Die parasol laat je tuin tot zijn recht komen. En het belangrijkste: de parasol laat jou zonder zorgen genieten van het weer.

Fatboy parasols bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij alle Fatboy parasols kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.