Fatboy tafels

Voor tafels in alle soorten en maten moet je bij Fatboy zijn. Een Fatboy tuintafel (die je overigens ook gewoon binnen als eettafel kunt gebruiken), een bistrotafel, een buiten salontafel of een buiten bijzettafel: bij Fatboy vind je voor ieder wat wils. En dan hebben we het niet alleen over de verschillende soorten tafels, maar ook qua design lopen de ontwerpen best wel uiteen. Van zachte lijnen en ronde afwerkingen rolt het merk zo door naar wat strakkere, moderne ontwerpen. De Fatboy Toni tafel is een tuintafel die je het hele jaar buiten kan laten staan. Vergeet ook niet dat bijna iedere tafel beschikbaar is in vele verschillende kleuren. Kijk rustig rond tussen de tafels van Fatboy en kies jouw favoriet!

Actie: Headdemock Deluxe hangmat voor €499 in plaats van €559 en de Headdemock Superb Deluxe hangmat voor €629 in plaats van €699. Deze actie geldt tot 28 juni.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Design van Fatboy: hoe het ooit begon

In 2002 werd Fatboy opgericht. Hun eerste product? Die kennen we natuurlijk allemaal. Dat is de bekende grote zitzak met het opvallende label aan de zijkant. Comfortabel, functioneel en kwalitatief sterk: het waren toen al de pijlers van de bekende zitzak en nog steeds vormen al deze elementen de basis van de meeste ontwerpen die Fatboy op de markt brengt. Dit geldt ook voor de tafels van dit merk. De verschillende soorten tafels vervullen ieder hun functie en ze doen dat uiteraard met veel charme. Hoewel we bij Fatboy veel ronde lijnen terugzien, passen de outdoor tafeltjes en tafels toch ook prima in een strak en modern interieur. De Fatboy Bakkes en de Fatboy Brick zijn hier een goed voorbeeld van. Welke Fatboy tuintafel of Fatboy bijzettafel is jouw ultieme favoriet? Wij kunnen in ieder geval niet kiezen!

Een Fatboy tuintafel: van buiten bijzettafel tot buiten salontafel

Dat de tafels van Fatboy veelzijdig en functioneel zijn, hebben we je al verteld. Graag attenderen we je daarnaast nog wel even op een paar van onze meest favoriete buiten tafeltjes. Een tafel die er zeker uitspringt qua design is de Paletti buiten salontafel van Fatboy. Het brede tafelblad van de buiten salontafel biedt lekker veel plek voor wat drankjes, een stapel tijdschriften, een grote borrelplank en gezellige accessoires als kaarsen en vazen. De Fatboy Bakkes is een schoolvoorbeeld van een Fatboy ontwerp. Mooi, simpel én functioneel. In deze bijzettafel zit namelijk een plantenpot verwerkt. Handig, toch? En stel je haalt liever toch een wat simpelere tafel in huis (of naar buiten), dan kun je gaan voor bijvoorbeeld de Fatboy Toni Bistreau tuintafel. Je hebt hierbij de keuze uit een lage of hoge kleine tafel.

Fatboy tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij alle tafels van Fatboy kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat dit item niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.