Actie: Headdemock hoofdkussen cadeau bij aankoop van Headdemock hangmat van Fatboy

Bij aankoop van een Headdemock hangmat van Fatboy ontvang je nu een bijpassend Headdemock hoofdkussen cadeau. De actie geldt t/m 4 juli.

Over Fatboy: van zitzak naar dieren kandelaar

Het merk Fatboy laat al meer dan twintig jaar zien dat je niet altijd volgens de regels hoeft te spelen. Bij Fatboy vertalen ze iconische ontwerpen met een bijzondere twist, waarbij en wordt gekeken naar functionaliteit maar ook een stukje fun. Design with a smile. Sinds de lancering van de zitzak op de Nederlandse markt is het snel gegaan met Fatboy. Fatboy heeft zich ontwikkeld tot een groot designlabel en wordt tegenwoordig in meer dan vijftig landen verkocht. Naast de Fatboy zitzak heeft het designlabel inmiddels ook vloerkleden, parasols, lampen en design kandelaars op de markt gebracht. De Fatboy Can Dolly en de Fatboy Teckel kandelaar waren meteen een groot succes. Deze design kaarsenstandaards zijn stuk voor stuk echte blikvangers én het zijn ook nog eens leuke cadeautjes om te geven.

Geef je tuin net dat beetje extra met een Fatboy kandelaar

Ken je dat gevoel? Zit je buiten nog heerlijk na te tafelen, vliegt de tijd plots voorbij en opeens zit je in het donker. Met de stijlvolle Fatboy Toni kandelaar is dat verleden tijd. Steek de kaarsen van deze 3-armige tafelkandelaar aan en set the mood. De tafelkandelaar is ook nog eens te monteren op de Fatboy tuintafel van de Toni collectie. Geen zorgen over wiebelige kaarsen. Combineer de Fatboy kandelaars met elkaar voor het állermooiste effect. Deze functionele kandelaar staat als een huis. De kandelaar heeft een sterke coating en is hierdoor roestvrij en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Het eenvoudige ontwerpt zorgt ervoor dat je de kandelaar met vrijwel iedere interieurstijl kunt combineren. Welke design kandelaar is jouw favoriet?

Fatboy kandelaars bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fatboy. Dat betekent dat wij elke Fatboy kandelaar kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Fatboy poef en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Fatboy poef, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.