Naar boven

Fatboy zitzak

De zitzakken van Fatboy zijn wereldberoemd en ja, ze zitten heerlijk. Je kunt met recht zeggen dat dit merk de eigenaar is van de originele zitzak die je bij Flinders moeiteloos kunt bestellen. Wij kunnen alle 18 kleuren direct leveren. De zitzak is geschikt voor in de woonkamer, in de slaapkamer van je kinderen, in de tuin en - tip - voor op de boot. Uren relaxen en kijken naar de wolken. 100% gegarandeerd genieten. De Fatboy zitzak zit heerlijk comfortabel, is stevig maar voelt tegelijkertijd zacht aan. Je kunt er samen met je vrienden in relaxen, wijntjes drinken, muziek luisteren en loungen. De Fatboy original heeft een afmeting van 140 x 180 cm, is water- en vuilafstotend. En wist je dat er al meer dan 1 miljoen van verkocht zijn?

Fatboy zitzakken: scherp geprijsd & snel geleverd

Flinders is official dealer van alle zitzakken van Fatboy. Wij hebben veel op voorraad en kunnen meestal snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden! Ben je op zoek naar een specifieke zitzak en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naast zitzakken heeft Fatboy prachtige lampen, poefs en hangmatten.

Flinders klanten beoordelen de producten van Fatboy zitzak gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.