Fermob Color Mix

In de Fermob Color Mix collectie vind je verschillende kussens die jouw momentjes buiten in het zonnetje nóg fijner zullen maken. Het Color Mix zitkussen 41x38 heeft de meest voorkomende afmeting van de zitting van een tuinstoel gekregen waardoor hij perfect past op tal van verschillende tuinstoelen. Zo is hij onder andere geschikt voor op de Fermob Luxembourg, Fermob Monceau, Fermob Kintbury en de Fermob Surprising tuinstoelen. Dit kussen is verkrijgbaar in vier vrolijke kleurencombinaties die ook onderling prachtig met elkaar te combineren zijn. Ben je op zoek naar een kussen voor de Fermob Bistro stoelen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want Fermob heeft ook zitkussentjes ontwikkeld voor deze collectie met wat smallere stoelen: het Color Mix Bistro zitkussen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Over Fermob

Bij Fermob houden ze als geen ander van de natuur. Die behandelen ze tijdens het productieproces van hun tuinmeubilair dan ook met het grootste respect. Dat is niet zo verwonderlijk, want bij Fermob zijn ze maar al te graag buiten. Het merk heeft inmiddels een indrukwekkende collectie vol met gevarieerd buitenmeubilair gelanceerd. Die grote variëteit aan meubelen komt niet uit de lucht vallen. Bij het ontwerpen van een nieuwe collectie tuinmeubilair gaat Fermob samenwerkingen aan met verschillende ontwerpers waaronder Pascal Mourgue, Andrée en Olivia Putman en Frédéric Sofia. Zo houden ze de collectie verassend en vernieuwend. Wel houden ze daarbij één belangrijk uitgangspunt in stand: het ontworpen meubilair moet een praktische, comfortabele kant combineren met een wonderschoon ontwerp.

Kleurrijke, weersbestendige buitenkussens

Een groot voordeel van de kussens uit de Fermob Color Mix collectie is dat ze gemaakt zijn op het Nederlandse klimaat. De kussens zijn allemaal waterafstotend en vlek-, schimmel- en scheurbestendig. Daarnaast verkleuren ze niet door zonlicht. Handig, niet? Zo hoef je ze alleen uit de tuin te halen tijdens een grote plensbui. De collectie bestaat niet alleen uit zitkussentjes, maar bevat ook twee kussens die je los kunt gebruiken voor wat extra comfort op een bankje of stoel: het Color Mix buitenkussen 44x30 en het grotere Color Mix buitenkussen 68x44. Beide exemplaren zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleurcombinaties. Zo kun je jouw tuinset een extra fleurig effect geven!

Fermob Color Mix bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fermob Color Mix collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.