Fermob Costa

Wisselt het aantal personen met wie je in de tuin of op het terras zit regelmatig? Dan biedt de Fermob Costa serie verschillende interessante mogelijkheden. Deze moderne collectie in verschillende vrolijke kleuren is ervoor gemaakt om mensen uit te nodigen. Samen van het lekkere weer genieten is natuurlijk wel zo gezellig. Met de meubels uit de Costa serie is het mogelijk iedereen van een plek te voorzien. De lengte van de Costa uitschuifbare tuintafel 160/240x90 is 160 centimeter en dat betekent genoeg plek voor zes personen. Wanneer je visite hebt, kun je de tafel uitschuiven tot wel 240 centimeter. Zo is er ineens plek voor tien personen. Genoeg ruimte dus om met z’n allen te borrelen of te genieten van een heerlijk zomers avondmaal.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Design van Fermob

Dit Franse merk is gespecialiseerd in het ontwerpen van meubels en accessoires voor in de buitenlucht. Wanneer je een buitenruimte hebt, verdient deze natuurlijk de beste items om er optimaal van te kunnen genieten. Fermob wil met zijn ontwerpen iedereen een beetje beter laten voelen. Door comfort, kleur en eigenzinnigheid te leveren, hopen ze een lach op ieders gezicht te brengen. Ze zorgen ervoor dat hun producten van de beste kwaliteit zijn zodat ze lang mee kunnen, ook al staan ze buiten. Daarnaast leveren ze de ontwerpen vaak in veel verschillende kleuren. Zo ook de meubels uit de Costa serie. Grote kans dus dat het Fermob lukt ook een lach op jouw gezicht te toveren met deze collectie.

Stapelen met de Fermob Costa meubels

De Costa serie bevat verschillende fijne stoelen om buiten lekker op te zitten. Het eenvoudige ontwerp past goed in een tuin met een moderne uitstraling. De Costa tuinstoel heeft een frame gemaakt van aluminium en zitvlakken gemaakt van textiel voor extra zitcomfort. Beide materialen zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en uv-straling. Je kunt ze dus met al het gemak buiten laten staan. Wat ook heel fijn is: ze zijn stapelbaar tot wel tien stuks. Wanneer je extra stoelen aanschaft, kun je ervoor zorgen dat je altijd stoelen op voorraad hebt voor bezoek zonder dat ze al te veel plek innemen. Weet je nu al dat je uren gaat tafelen en wil je dus zoveel mogelijk comfort? Dan kan de Costa tuinstoel met armleuning een uitkomst zijn. Ook deze kun je stapele tot zeven stuks. Weet jij al wie je gaat uitnodigen?

Fermob Costa bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fermob Costa collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.