Fermob Plein Air

De naam van de Fermob Plein Air serie betekent buitenshuis in het Frans. Dat is een breed begrip, maar dat is wel precies waar de serie op doelt. De producten zijn namelijk inklapbaar en licht van gewicht en dus geschikt om overal waar je maar wil neer te zetten zodat je kan genieten van de buitenlucht. Ben je een avontuurlijk type dat graag met de auto en een tent op pad gaat? Gooi dan ook de Plein Air tuinset 71x71 tafel + 2 stoelen in je kofferbak en je vakantie is meteen van wat comfort voorzien. De twee stoelen met tafel maken het mogelijk om van elk mooie plekje onderweg een eetgelegenheid te maken. Duitse worst, Franse kaas of een Spaanse glas wijn, elk streekproduct dat je tegenkomt kan elk moment op tafel worden gezet en lekker zittend genuttigd worden.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Fermob

Fermob ontwerpt en produceert uitsluitend buitenmeubels. Dat maakt ze tot echte specialisten. Ze maken het mogelijk om in alle comfort en met veel stijl te genieten van het buiten zijn en de natuur. Hun grote liefde voor de natuur maakt ook dat ze duurzaamheid als een belangrijk onderdeel zien van hun cultuur. Een begrip dat ze ook meenemen in het productieproces. Zo gebruiken ze voornamelijk gerecycled metaal. Alle producten worden uitvoerig geïnspecteerd voordat ze de fabriek verlaten waardoor ze altijd kwaliteit kunnen leveren. Dat maakt dat wanneer je een Fermob product koopt je zeker weet dat deze lang mee zal gaan. Welke buitenplekken de toekomst je dus brengt, de uitklapbare Plein Air serie zal je altijd van een zitvlak voorzien.

Fermob Plein Air meubilair voor thuis

Deze uitklapserie is zeker heel erg handig voor onderweg en op de camping, maar eigenlijk net zo handig voor thuis. Een buitenruimte is soms een schaars goed. Maar al heb je 1 vierkante meter, buiten is buiten en het is heerlijk om met je gezicht in de zon even helemaal niks te doen. Met de inklapbare Plein Air tuinstoel heb je altijd de mogelijkheid een zitoppervlak te creëren. Heb je de tijd en wil je echt lang blijven hangen met net wat meer comfort? Kies dan voor de Plein Air tuinstoel met armleuning. Beide versies zijn ook altijd handig als extra stoelen naast je vaste tuinstoelen. Mochten de buren onverwacht komen barbecueën, hoeven ze in ieder geval niet hun eigen stoel mee te nemen.

Fermob Plein Air bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fermob Plein Air serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.