Fermob tuinsets

Breng je graag wat kleur aan in je tuin? Kies dan voor een van de Fermob tuinsets. Vrijwel alle tuinmeubels zijn in minimaal twintig verschillende kleuren te verkrijgen. Zo weet je in elk geval zeker dat er een kleur tuinmeubel bij zit die jou aanspreekt. De Fermob Bistro tuinset 117x77 + 4 stoelen voelt zich helemaal thuis in je tuin, op je terras én op je balkon. Het voordeel is dat je alle tuinmeubels uit deze set eenvoudig inklapt na een lange zomerse avond. Dat hoeft natuurlijk niet, want deze kleurrijke tuinmeubels mogen gezien worden. Het is eigenlijk net alsof je een bistro in je eigen omgeving hebt door het gebruik van deze tuinset. De kleinste van het stel is de Fermob Bistro tuinset 60 + 2 stoelen. Deze set dient zich prima voor een romantisch diner voor twee. Wil je meer Fermob tuinsets zien? Kijk dan snel verder!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Fermob design

Fermob is al 25 jaar marktleider als het gaat om meubels voor tuin en terras. Dit Franse label produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Dit heeft geleid tot een hele toegankelijke collectie die vol joie de vivre zit, oftewel ‘levensvreugde’. Met de collectie van Fermob creëer je in een handomdraai een stijlvolle, comfortabele en vriendelijk ogende buitenruimte. Bijzonder aan de producten van Fermob is de speciale anti-roestbehandeling die zij krijgen. Hierdoor zijn de meubels bestand tegen extreem natte, vochtige en zoute omgevingen. De poedercoating die wordt gebruikt voor Fermob meubels is gemaakt van 100% polyester en is UV-bestendig. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je vrolijkgekleurde meubels na één of meerdere seizoenen dof ogen of van kleur veranderen.

Fermob tuinsets: stijlvol én kleurrijk

Doet de Fermob Luxebourg tuinset 71x71 + 4 stoelen (chair) je misschien ergens aan denken? Dat kan heel goed, want met de meubels uit de Luxembourg collectie van Fermob waan je je direct in Parijs. Oftewel, het bekende park Jardin du Luxebourg in Parijs. Deze collectie is inmiddels wereldwijd een groot succes en het symbool voor de Franse designbranche. Of je nu met een paar vrienden wilt dineren of je hele familie, de ontwerper van deze collectie heeft overal aan gedacht. Zo kun je ook gaan voor de Fermob Luxembourg tuinset 200x100 + 6 stoelen (chair). Deze tafel is een stuk groter en biedt ruimte voor in elk geval zes personen. Laat die Franse, bourgondische avondjes maar snel komen met een typische Franse wijn en een heerlijk kaasplankje. Zie je het al voor je? Deze set is ook in een slag kleiner verkrijgbaar: de Fermob Luxembourg tuinset 165x100 + 4 stoelen (chair).

Fermob tuinsets bij Flinders

Flinders is dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle Fermob tuinsets kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Fermob tuinset en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tuinset van Fermob, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.