Fermob Basket

De Fermob Basket collectie geeft de traditionele plantenbak een make-over. De plantenbakken van Fermob Basket zijn grafisch, maar toch vooral heel praktisch. Want net als bij een echte basket kan je de plantenbakken optillen met een handvat. Niet zo geschikt om koekjes naar grootmoeder te brengen, maar wel om je mooie planten in uit te stallen. Of om, met de keus uit 23 verschillende kleuren, zelfs als onconventionele terrasscheider te gebruiken. Handig is bovendien dat je jouw planten in de originele potten kan laten zitten: oftewel geen geknoei met aarde! De Fermob Basket serie is vooral geschikt voor buiten: de serie is zeer weerbestendig en kleurvast door de anti-UV poedercoating. Zo ook de Fermob Basket plantenbak high, die met zijn lange benen een écht model is.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Het Franse Fermob

Fermob is een designlabel uit Frankrijk, dat al 25 jaar dé specialist op het gebied van design tuinmeubelen is. Bij Flinders zijn we daarom heel trots dat wij officieel dealer van dit designmerk zijn. En het Franse Fermob produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. En dat resulteert in een prachtige collectie die vol joie de vivre zit, oftewel ‘levensvreugde’. Bijzonder aan de buitenmeubels van Fermob is dat ze bestand zijn tegen extreem natte, vochtige en zoute omgevingen, door de speciale anti-roestbehandeling die zij krijgen. De Fermob tuinmeubelen kun je dus met een gerust hart het hele jaar buiten laten staan – ideaal voor als onverwacht het zonnetje doorbreekt. Bovendien creëer je met de collectie van Fermob in een handomdraai een sfeervolle, speelse en gezellige buitenruimte. De producten van Fermob zijn verkrijgbaar in oneindig veel vrolijke kleuren. Zo ook de Fermob Basket collectie. Maar je hoeft niet bang te zijn dat je vrolijkgekleurde meubels na één of meerdere seizoenen dof van kleur worden: de poedercoating die wordt gebruikt voor Fermob meubels is gemaakt van 100% polyester en is UV-bestendig.

Fermob Basket: nóg leuker samen!

Te weinig plek in de plantenbak op hoge poten? Kijk dan eens naar de Fermob Basket plantenbak long, die maar liefst 119 centimeter lang is. Yes, nog meer plek om je geliefde plantjes in het zonnetje te zetten! Net als zijn hoge broer, heeft de lange plantenbak van Fermob Basket twee gaten aan de uiteindes om water af te voeren. Deze gaten kun je eventueel ook afsluiten met de bijgeleverde pluggen. Wil je in een Fermob Basket plantenbak toch je plantjes in de aarde zetten? Dan kun je het beste de bodem van de Fermob Basket plantenbakken bedekken met geotextiel of hydrokorrels. Zorg er in beide gevallen wel voor dat het water niet stagneert. Nog leuker is om de verschillende hoogtes van de Fermob Basket plantenbakken te combineren, of juist de verschillende kleuren. Want door het contrast krijg je een speels effect en komt elk plantje nóg meer tot zijn recht!

Fermob Basket bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle plantenbakken uit de Fermob Basket serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Fermob Basket collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een artikel uit de Fermob Basket familie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.