Fermob Luxembourg KID

De Fermob Luxembourg KID collectie is speciaal voor de kleine avonturiers. Deze serie bestaat namelijk uit tuinmeubels die speciaal voor kinderen is gemaakt. Kinderen willen graag precies hetzelfde als volwassenen, en dat komt goed uit. De Fermob Luxembourg KID is namelijk de kleine versie van de volwassen Luxembourg collectie. Dezelfde prachtige designs, maar dan geschikt voor de kleine spruiten van de familie. Met een Fermob Luxembourg KID kinderstoel hoef je je geen zorgen te maken. Het is een stevige stoel met een perfecte hoogte voor kinderen van drie tot zes jaar. De vele kleuren waarin de Fermob Luxembourg KID collectie verkrijgbaar is maken het kinderfeestje helemaal af. Staat er binnenkort misschien een Lagoon Blue kinderstoel bij jou in de tuin?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Over Fermob

Het Franse Fermob is al 25 jaar dé specialist op het gebied van design tuinmeubelen. Bij Flinders zijn we daarom apetrots dat wij officieel dealer van dit designmerk zijn en alle tuinstoelen, tuintafels en loungestoelen van Fermob kunnen leveren. Dit Franse label produceert niet alleen tuinmeubelen, maar ontwerpt ze ook zelf. Hierdoor zijn vele bijzondere collecties tuinmeubels ontstaan. Bijzonder aan deze collecties van Fermob is de speciale anti-roestbehandeling die zij krijgen. Hierdoor zijn de meubels bestand tegen onder andere natte, zonnige en zoute omgevingen. Je kunt Fermob tuinmeubelen dus met een gerust hart het hele jaar buiten laten staan – ideaal voor als er plotseling een winterzonnetje doorbreekt. Bovendien zijn de producten van Fermob verkrijgbaar in oneindig veel vrolijke kleuren en, niet geheel onbelangrijk, zitten de tuinstoelen ook zeer comfortabel.

Fermob Luxembourg KID collectie

Ook kinderen houden ervan om buiten in het zonnetje te zitten op een terras of juist in de tuin. Natuurlijk zitten de kinderen het lekkerst op een zitting met een veilige hoogte, maar wel met de uitstraling van een echte grote-mensen-stoel. De Fermob Luxembourg KID kinderbank is hier perfect voor. Ook deze is verkrijgbaar in 23 (!) verschillende kleurvaste kleuren en zijn bestendig tegen verschillende weertypes. Zo blijft de kleur erg lang mooi en is roest geen gevaarlijke tegenstander. Een Fermob Luxembourg KID stoel kan dus prima ingezet worden als schild tijdens een watergevecht. Als de rust weer is teruggekeerd is een Luxembourg KID kindertafel de perfecte plek voor de kinderen om te knutselen, een spelletje te doen of tussen het spelen door een hapje te eten. Van de Fermob Luxembourg KID collectie heb je vele zomers plezier.

Fermob Luxembourg KID bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fermob. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fermob Luxembourg KID serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Fermob Luxembourg KID collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een artikel uit de Fermob Luxembourg KID familie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.