Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Sorteren op 1-36 van 53 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 53 producten Terug naar boven

Van architectuur naar Mogg

Het verhaal van Mogg begint bij de oprichter van het merk, de architect Nicola Galbiati. Galbiati kijkt altijd naar de toekomst en maakt verrassende ontwerpen die nooit vervelen. Bij Mogg wordt er veel onderzoek gedaan voordat er een product tot stand komt: zo maakt het merk alleen het beste van het beste. Mogg is officieel geopend tijdens de Salone del Mobil van 2012 in Milaan. Sindsdien is het merk alleen maar gegroeid. Met vele verkooppunten, samenwerkingen met verschillende designers en een steeds groter wordende collectie is Mogg inmiddels onmisbaar in de designwereld. Toch heeft het merk nog steeds dezelfde kenmerken als in 2012: Mogg maakt kwalitatief unieke objecten die tussen kunst en design inzitten, en altijd verrassen. Op wat voor manier dan ook.

Stel je eigen design samen met Mogg

Ook al zijn de designers van Mogg fantastisch in hun werk, soms laten zij ook nog ruimte over voor jouw eigen creativiteit. Er zijn veel Mogg items waarbij jij de mogelijkheid hebt om ze eigen en uniek te maken. Zo kun je bij de Bla Bla lampen zelf jouw favoriete tekst een plek in huis geven en vorm je met de SMS haken jouw eigen woorden op de wand. Of ga voor Cellula, de award winnende opbergmodules waar je zelf jouw ideale kast mee kunt samenstellen. Kortom, Mogg is ideaal voor creatieve designliefhebbers. Met deze Mogg items kun je niet alleen je gasten, maar ook jezelf keer op keer blijven verrassen. Handig voor wie net als de ontwerpers van Mogg altijd op zoek is naar nieuwe impulsen en indrukken.

Unlimited Design van Mogg

Mogg kenmerkt zichzelf door middel van zogenaamd ‘unlimited design’. Het merk definieert dit als design zonder grenzen tussen kunst en design, waar exclusiviteit en onderzoek paden kruizen met het industrieel produceren van design. Op deze manier maakt Mogg ontwerpen die letterlijk en figuurlijk geen limiet hebben. Bijvoorbeeld de Metrica boekenkast. Deze kast komt in verschillende maten die allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden, waardoor er eindeloos veel combinaties en uitbreidingen mogelijk zijn. Of ga voor de Phil lamp. Deze prachtige hanglamp lijkt een lijn te zijn waar verschillende figuren op balanceren. Deze figuren kun jij zelf naar wens plaatsen en verplaatsen. Zo kun je jouw fantasie de vrije loop laten en keer op keer variëren. Dat noemen wij nog eens design zonder limieten!

Mogg bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Mogg . Dat betekent dat wij alle producten van Mogg kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Mogg en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Mogg veilig en vertrouwd online bestelt.