Mogg spiegels

Met de Mogg spiegels ben jij hoe dan ook moeders mooiste. Spiegels zijn voor van alles goed, en deze prachtige exemplaren van Mogg al helemaal. Natuurlijk kun je in een spiegel checken hoe je er uit ziet, maar de glazen objecten zijn zo veel meer dan dat. Spiegels doen een ruimte bijvoorbeeld optisch veel groter lijken. Zo kun je je smalle hal ineens op een balzaal doen lijken. Daarnaast kan een spiegel natuurlijk ook een mooi interieurstuk zijn, mits je er één met een mooi ontwerp kiest. Ga bijvoorbeeld voor de Mogg Giotto 70 spiegel. Deze sierlijke spiegel blijft door de net-niet perfecte cirkelvorm de spiegel interessant om naar te kijken. Kortom, de spiegels van Mogg zorgen er niet alleen voor dat jij er goed uit ziet, maar ook dat jouw interieur er goed uit ziet!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

Mogg: exclusiviteit voor iedereen

Het Italiaanse merk Mogg is in 2012 opgericht in Milaan door de architect Nicola Galbiati. Officieel gezien heeft Galbiati de architectuur verlaten bij het oprichten van Mogg, maar deze achtergrond is terug te zien in veel van zijn ontwerpen. De ontwerpen van Mogg zijn namelijk vaak sculpturaal en lijken meer op kunstvoorwerpen, maar blijven tegelijkertijd ontzettend praktisch. Het woord ‘Mogg’ komt dan ook van de Italiaanse woorden Mobili (meubels) en Oggetti (objecten). Mogg begeeft zich op de grens tussen deze twee werelden. Daarnaast wil Mogg zich bezighouden met zogenaamd ‘Unlimited Design’. Met dit design zonder limieten bedoelen zij dat zij een slag willen slaan tussen de massaproductie en het exclusieve design. Eigenlijk wil Mogg dus mooi en goed design voor iedereen. En wie wil dat nou niet?

Met een glimlach voor de spiegels van Mogg

In de ontwerpen van Mogg is de architectonische achtergrond van de oprichter vaak terug te zien, dat is duidelijk. Maar dat niet alleen: de ontwerpen zijn vaak ook humoristisch en laten je lachen. Daar wordt iedereen vrolijk van. Dus ga bijvoorbeeld voor de Letteronza spiegel medium. Deze spiegel is in het complete alfabet verkrijgbaar. Je kunt natuurlijk je favoriete letter kiezen, maar je kunt ook voor verschillende letters gaan en een woord of zin vormen. Of kies voor de Selfie spiegel ovaal. Deze gezellige ronde spiegel heeft handjes aan de zijkant die de spiegel omhoog lijken te houden. Dit zorgt voor een optisch interessant en grappig effect. Bovendien kun je de handjes zelf plaatsen en zo dus jouw stempel op de spiegel drukken. Creëer dus jouw eigen wereld met een spiegel van Mogg!

Mogg spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Mogg. Dat betekent dat wij alle spiegels van Mogg kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Mogg en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Mogg spiegel veilig en vertrouwd online bestelt.