Sorteren op

1-4 van 4 producten

Mogg heeft geen limieten

Het verhaal van het Milanese merk Mogg begint in 2012, met de oprichting door architect Nicola Galbiati. Dat het merk de roots in architectuur heeft moge dan ook duidelijk zijn. De ontwerpen van Mogg zijn sculpturaal, bijzonder en opvallend: ook allemaal kenmerken van de architectuur. Dit is dan ook wat Mogg zo bijzonder maakt: de ontwerpen zijn niet alleen prachtig, maar ook innovatief en praktisch. Het woord Mogg stamt af van de twee Italiaanse woorden Mobili (meubels) en Oggetti (objecten). Dat is dan ook waar Mogg voor staat: een kruising tussen meubels en objecten. Daarnaast streeft Mogg ‘Unlimited Design’ na, vertaald naar ‘design zonder limieten’. Mogg is op zoek naar de grens tussen exclusief design en massaproductie. Als je het ons vraagt, zijn ze bij Mogg al aardig op weg.

Praktische Mogg design lampen

De design vloerlampen van Mogg hebben allemaal een eigen karakter en zijn dan ook heel verschillend. Dit zorgt er niet alleen voor dat je niet snel op de lampen uitgekeken zult raken, maar ook dat er voor iedere interieurstijl een Mogg lamp is. Bovendien kun je met de vloerlampen van Mogg soms zelf een twist aan je interieur geven. Bijvoorbeeld ook met de Cerberina 5 vloerlamp. Deze lamp loopt via de vloer naar het plafond. Op het plafond kun je de vijf bijpassende lampenkappen zelf op jouw juiste plekken kwijt. Zo kun je dus zelf bepalen waar jij verlichting wilt én hoe je jouw interieur wilt vormgeven. Bovendien loopt de verlichting van Cerberina 5 via de vloer, waardoor je geen lichtpunt in het plafond nodig hebt. Niet alleen mooi dus, maar ook hartstikke praktisch: precies zoals we het kennen van Mogg.

Mogg vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Mogg . Dat betekent dat wij alle Mogg vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke vloerlamp van Mogg en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Mogg vloerlamp veilig en vertrouwd online bestelt.