Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Sorteren op 1-32 van 32 producten Sorteren op 1-32 van 32 producten Terug naar boven

Montis design meubels

Montis bestaat al sinds 1974 en heeft zijn basis in het Nederlandse Dongen. De gebroeders Gerard en Paul van den Berg begonnen gezamenlijk het avontuur met als doel het verwezenlijken van hun creatieve ideeën. Hierbij was vooral Gerard de creatieve van het stel. Paul van den Berg werd de directeur van dit merk. Het Dutch Design merk biedt tegenwoordig een complete collectie designmeubels: van een Montis tafel en fauteuil tot en met stoelen en banken. Het hoge niveau aan vakmanschap vind je in elk designmeubel terug. Daarmee haal je een duurzaam en uniek designstuk in huis. Montis meubels timmert inmiddels al heel wat jaren aan de weg en met succes. Zo staat het zitcomfort van elk meubel hoog in het vaandel. Het bijzondere aan alle designproducten en meubelen is toch wel de buitengewone kleuren in combinatie met de stofkeuzes en de buitengewone vormgeving. Vooral de Montis Axel collectie is ongekend populair.

De toekomst van Montis

Montis is continu op zoek naar het benutten van nieuwe materialen en technieken voor het ontwikkelen van nieuwe Montis meubels. Hierbij moeten de modellen wel degelijk voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hedendaagse behoeften van de (grotere en zwaardere) mens. Naar eigen zeggen blijft Montis ernaar streven om als betrouwbare en gespecialiseerde producent unieke designmeubels op de markt te brengen. Hierbij blijven kwaliteit en oog voor detail hoog in het vaandel staan. Populair van Montis is de Axel bankenserie. Deze banken zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en zo stel je eenvoudig de bank samen die past bij de afmetingen die jij voor ogen hebt. Deze banken zijn zo vormgegeven dat ze geen moeite moeten doen om jou uit te nodigen en plaats te laten nemen. Een mooi voorbeeld van deze collectie is de Rancho lederbank van dit merk in de castanya kleur.

Montis meubelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Montis. Dat betekent dat wij alle producten van Montis kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Montis veilig en vertrouwd online bestelt.