Montis banken

De banken van Montis hebben niet alleen een creatief en strak design, maar zitten ook nog eens heel comfortabel. Het is een Nederlands merk waar je (klein)meubels vindt die zich typeren als verschillende, creatieve en vrolijke ontwerpen. De meubels garanderen meer dan alleen optimaal zitcomfort. Van een heerlijke bank tot een relaxte poef en van een praktische tafel tot een trendy bijzettafel. Bij Montis vind je producten die in elk interieur tot hun recht komen. Neem bijvoorbeeld de Montis Axel bank 3-zits. De bank behoorde jarenlang tot de favoriet uit de collectie van Montis. Het verdriet was groot toen het iconische exemplaar uit de productie werd gehaald. Wees niet getreurd, want hij is terug van weggeweest.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Dutch design van Montis

Montis bestaat al sinds 1974 en heeft zijn basis in het Nederlandse Dongen. De gebroeders Van den Berg begonnen samen het avontuur met als doel het uitvoeren van hun creatieve ideeën. Dankzij de zakelijke skills van Paul en het creatieve brein van Gerard is het designmerk inmiddels uitgegroeid tot een groot succes. Het doel van Montis is betrouwbare, gespecialiseerde en unieke designmeubels op de markt brengen waarbij kwaliteit en oog voor detail centraal staan. De hoge kwaliteit aan vakmanschap vind je terug in elk designmeubel. Dit uit zich in de eindeloze zoektocht naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van het benutten van nieuwe materialen en technieken voor designmeubelen. Daarmee haal je een uniek en duurzaam designstuk in je huis.

Bekende Axel banken van Montis

In de Montis Axel collectie vind je een grote variatie in comfortabele en uitnodigende banken. De collectie kenmerkt zich door de ietwat blokkerige, kubusachtige vormen. De pootjes onder de bank zijn daarentegen fijn gesneden en subtiel. De verfijnde pootjes vallen amper op wat ervoor zorgt dat de bank lijkt te ‘zweven’. Neem bijvoorbeeld de Montis Axel bank 4-zits. Door de breedte van bijna tweeënhalve meter maakt dit dé plek om uitgebreid te liggen en relaxen. Iets minder ruimte en toch comfortabel kunnen zitten? Dan is de Montis Axel bank 2,5-zits iets voor jou. De bank zit niet alleen lekker, maar ziet er ook nog eens mooi uit. De 2,5-zits bank bestaat uit een zitvlak met één kussen. Zo heb je minder kans om de afstandsbediening kwijt te raken, ideaal!

Montis banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Montis. Dat betekent dat wij alle banken van Montis kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.