Montis Back Me Up

In de Montis Back Me Up collectie vind je een grote variëteit aan stoelen. De basis van de collectie wordt gevormd door de Back Me Up stoel. Deze luxe kamerstoel is ideaal om te gebruiken als eetkamerstoel. Zijn zitting en rugleuning zijn voorzien van hoogwaardig schuim waardoor je een stuk fijner zit dan op zijn soortgenoten die meestal gemaakt zijn van hout. Maar de Back Me Up stoel zit niet alleen heel fijn. Hij wordt eveneens gekenmerkt door een verbluffend mooi design. Het ontwerp is voornamelijk opgebouwd uit verschillende strakke lijnen die een mooie tegenhanger zijn van het warme hout waaruit het onderstel is opgebouwd. Deze stoel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kun je onder andere kiezen uit een groot aantal verschillende typen bekleding en zijn er verschillende kleuren onderstellen. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw stoel perfect bij de rest van jouw interieur past. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

Over Montis

Hoewel de naam Montis misschien wat Italiaans in de oren klinkt, is Montis toch écht een merk van Hollandse bodem. ‘Montis’ is namelijk Latijn voor de achternaam van de oprichters; drie broers die allen ‘van den Berg’ als achternaam hebben. Montis streeft ernaar om meubilair te maken dat enerzijds meegaat met de nieuwe eisen die het moderne leven aan meubels stelt, maar anderzijds niet inlevert op het gebied van kwaliteit of design. Dat Montis dit streven vandaag de dag nog steeds waar maakt, is onder andere te danken aan haar innovatieve werkwijze. Montis blijft zoeken naar nieuwe technieken, die resulteren in nóg betere meubels. Zo ontwikkelde Montis als eerste een techniek waarmee de basis van een meubelstuk uit één stuk vormschuim kon worden gemaakt. Dat betekende dat het merk bijzondere, gestroomlijnde en comfortabele meubelstukken kon produceren. Dat comfort voel je eveneens terug in de stoelen van Montis.

Eigentijds loungen in de Montis Back Me Up fauteuils

Naast de eetkamerstoelen bevat de Montis Back Me Up collectie nog verschillende meubelstukken waar je heerlijk op kunt loungen. Zo doet de Back Me Up Salon fauteuil met zijn indrukwekkende gestalte denken aan een clubfauteuil met een moderne twist. Zijn grafisch ogende armleuningen zijn niet alleen een speelse twist voor in jouw interieur, maar vangen je eveneens op wanneer je eventjes wegdommelt. Deze fauteuil is ook verkrijgbaar met een draaibaar onderstel. Het draaibare onderstel maakt de Back Me Up draaibare fauteuil uitermate geschikt voor achter een bureau. Zo zit je er ook tijdens het werken prinsheerlijk bij.

Montis Back Me Up bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Montis. Dat betekent dat wij alle producten uit de Montis Back Me Up collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.