Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Lampen Lampen

Servies Servies

Marcantonio collectie Marcantonio collectie

Toiletpaper collectie Toiletpaper collectie

Sorteren op 1-36 van 260 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 260 producten Terug naar boven

Seletti design

In 1972 constateert Seletti een trend waarbij de productie van meubels wordt geconcentreerd in het Verre Oosten. Vanaf dat moment transformeert Seletti zich tot een levendig en bloeiend importbedrijf. Het bedrijf koopt niet zomaar alles wat los en vast zit. Aankopen zijn actieve keuzes die zijn gebaseerd op marktkennis en designtrends. In de loop der jaren is het bedrijf geëvolueerd en zeer veelzijdig geworden. Onder leiding van de tweede generatie Seletti, Stefano en Miria (broer en zus), richt het bedrijf zich verder op unieke en onderscheidende designobjecten en op de creativiteit van de Italiaanse cultuur. Seletti producten zijn verrijkt met stijl, kwaliteit en herkenbaarheid en zijn ontworpen door gerenommeerde internationale ontwerpers. Vanuit een nieuwe visie heeft Seletti in het laatste decennium diverse designklassiekers op de markt gebracht. Heden ten dage staat het merk synoniem voor beweging, provocatie, innovatie en originaliteit. Seletti is gericht op het maken van nieuwe poëzie.

Seletti: unieke collectie designproducten

De collectie van Seletti is zo veelzijdig dat het soms wat lastig is er een rode draad in te ontdekken. Zo zijn er verschillende soorten lampen, maar ook kasten en tapijten. Ook het materiaalgebruik is zeer divers. Het merk maakt gebruik van glas, hout, kurk, kunststof en metaal. Speciale aandacht vragen de houten kasten in de vorm van een gans, een varken en een koe. Ze zijn gemaakt van hout dat wordt gebruikt voor luchttransport. De tekst 'Handle with care' staat er nog op. De kasten zijn een uniek designobject in huis en kun je prima gebruiken als boekenkast, schoenenkast of servieskast. Een ander uniek designproduct is de Lighthink Box wandlamp. Met dit lichtgevende doosje kun je alle kanten op.

Een twist of knipoog

De designs van Seletti hebben allemaal een kenmerk. Ze zijn vaak gemaakt met een twist of een knipoog naar serieuze designproducten. Design hoeft niet per se heel serieus of netjes te zijn. Een voorbeeld van zo’n design is de Egg of Columbus hanglamp. Deze lamp is gemaakt van papier en verkrijgbaar in verschillende maten. Een ander kenmerkend product van Seletti is de Seletti Sending Cow Kast. Dit is een kast in de vorm van een koe. Niet een snelle omtrek van een koe, maar gedetailleerd tot in de omtrek van zijn staart naar de omtrek van zijn kop. Deze kast kan als een vitrinekast gebruikt worden als je de deuren openlaat. Eén van de deuren opent zich naar beneden en die kun je als een bijzettafel inzetten. Of wat dacht je van de Seletti Monkey collectie? Met deze lampen weet je zeker dat je iets bijzonders te pakken hebt: de lamp wordt namelijk vastgehouden door een heuze aap!

Seletti Neon letters: leuk voor thuis

Seletti is bekend geworden met haar Neon letters. Winkels, restaurants en hotels hebben ze al een tijdje ontdekt. Je ziet ze meer en meer in het straatbeeld. Maar ook voor thuis zijn de Seletti Neon Art letters prachtig. Kies je eigen woord of zin. Stel de letters samen en kies de bijbehorende transformator. Dit is een apparaat dat stroom omvormt van hoog naar laag. Hoeveel je er nodig hebt, hangt af van het aantal letters dat je aan elkaar wilt rijgen. Er zijn transformators beschikbaar voor drie, twaalf en zestien etters. Met een speciale plug verbind je de Neon letters eenvoudig aan elkaar. Voor je het weet heb je een unieke lichtsculptuur in huis! Ben jij enthousiast?

Seletti bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij alle producten van Seletti kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Seletti en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Seletti. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.