Seletti spiegels

Saai kun je Seletti absoluut niet noemen en dat geldt dan natuurlijk ook voor de spiegels van dit merk. Die hebben stuk voor stuk allemaal iets speciaals. Of je dat nu terugziet in de vorm, de kleuren of de felle prints die erop staan. De meeste spiegels van Seletti zijn ontstaan uit een samenwerking met Toiletpaper Magazine. Iedere print brengt een andere sfeer in je interieur, maar één ding is zeker: je spiegel wordt in plaats van alleen maar functioneel, een echt designstuk dat alle ogen op zich zal laten richten. Precies zoals we van het Italiaanse merk Seletti gewend zijn. Weet jij al welke van deze schitterende spiegels er straks bij jou thuis hangt? Neem gerust een kijkje tussen al het moois. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-16 van 16 producten Sorteren op 1-16 van 16 producten Terug naar boven

Indrukwekkend design van Seletti

Seletti is in 1964 opgericht in en sindsdien werken ze nog steeds met hetzelfde principe en met dezelfde instelling als toen. Ze zijn innoverend en altijd net een tikje anders dan de rest. Precies zoals het bedoeld is. Seletti is een echt Italiaans familiebedrijf en de tweede generatie van Seletti met Stefano en Miria, broer en zus uit de familie Seletti, staat momenteel aan het roer. Het bedrijf vindt zijn inspiratie in de uitgesproken Italiaans cultuur en richt zich op het maken van onderscheidende en vooral unieke designobjecten. Ze werken samen met verschillende creatieve merken en designers en zijn niet meer weg te denken uit de designwereld. En ja, ook voor de spiegels werd er zo’n samenwerking opgezet met Toiletpaper Magazine.

Verschillende soorten Seletti spiegels

Als we kijken naar de spiegels die Seletti heeft uitgebracht, valt er meteen iets op: functionaliteit is zeker niet altijd het allerbelangrijkst. Zeker niet bij dit merk. De meeste aandacht gaat uit naar de stijl en het kleurgebruik. Dat heeft hoe dan ook een positieve invloed op elke ruimte. Neem bijvoorbeeld de Seletti Mirror Gold frame spiegel 54x59 die ook nog beschikbaar is in een grotere maat. Deze spiegel is er met verschillende vrolijke prints die op het glas zitten. Vind je dat toch net iets te opvallend? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor de Toiletpaper spiegel medium. Of ga je dan liever voor small of large? Deze spiegel is ook voorzien van een print, maar is qua maat wel een stuk kleiner. Waar ga jij voor?

Seletti spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij alle Seletti spiegels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.