Sorteren op

1-36 van 46 producten

Seletti design

In 1972 constateert Seletti een trend waarbij de productie van meubels wordt geconcentreerd in het Verre Oosten. Vanaf dat moment transformeert Seletti zich tot een levendig en bloeiend importbedrijf. Het bedrijf koopt niet zo maar alles wat los en vast zit. Aankopen zijn actieve keuzes die zijn gebaseerd op marktkennis en designtrends. In de loop der jaren is het bedrijf geëvolueerd en zeer veelzijdig geworden. Onder leiding van de tweede generatie Seletti, Stefano en Miria (broer en zus), richt het bedrijf zich verder op unieke en onderscheidende designobjecten en op de creativiteit van de Italiaanse cultuur. Seletti producten zijn verrijkt met stijl, kwaliteit en herkenbaarheid, en zijn ontworpen door gerenommeerde internationale ontwerpers. Vanuit een nieuwe visie heeft Seletti in het laatste decennium diverse designklassiekers op de markt gebracht. Heden ten dage staat het merk synoniem voor beweging, provocatie, innovatie en originaliteit. Seletti is gericht op "het maken van nieuwe poëzie". Producten voor het dagelijks leven, maar dan altijd met een twist. Laat je maar verleiden door dit prachtige merk!

Uniek vormgegeven Seletti tafellampen

Een totaal andere lamp is de Seletti Egg of Columbus tafellamp. Toch vraagt hij ook wel de nodige aandacht door het design van deze lamp. Heb je daar al eens goed nagekeken? Als je goed kijkt, kun je de naam van deze lamp vanzelf thuisbrengen. Hij is vervaardigd van gerecycled karton waardoor hij je vast doet denken aan typische eierdoosjes. De economisch verantwoorde werkwijze maakt deze lamp tot een prachtig en zeer betaalbaar exemplaar. Dat willen we toch allemaal? Mocht het toch niet helemaal je smaak zijn, dan hebben we de Seletti Bouche tafellamp voor je in de spotlight gezet. In eerste instantie heb je misschien niet het idee dat het een lamp is, maar hij geeft toch echt licht en geeft je dat beetje extra gezelligheid in huis wat je verdient. 

Seletti tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij alle Seletti tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke tafellamp van Seletti en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Seletti tafellamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Seletti
Filters
Productsoort
Tafellamp
Kleur
Fitting
Geschikt voor
Ontwerper
Bediening
Kleurtemperatuur
Hoogte verstelbaar
Snoerlengte
Op voorraad
Woonstijl
Dimbaar
Prijs
Lichtrichting
Wattage
Lichtbron meegeleverd