Seletti tafellampen

De collectie Seletti tafellampen zijn simpelweg stuk voor stuk een lust voor het oog. Unieke ontwerpen worden gecombineerd met prachtige materialen en kleuren. Het plaatje is compleet!Een voorbeeld van zo’n uniek vormgegeven lamp is de Seletti Monkey Sit tafellamp LED. Op het eerste gezicht misschien een brutaal aapje totdat hij op je tafel staat. Het is een bijzonder mooie lamp die je graag het licht aanreikt. Of deze aap nu brutaal is of niet, het is in elk geval een schitterend exemplaar voor op de tafel of op je bureau. Zie jij hem daar al shinen? Hij heeft een breedte van 34 centimeter, een diepte van 30 centimeter en een hoogte van 32 centimeter. Ben je al nieuwsgierig geworden naar de andere Seletti tafellampen? Wij laten je niet langer in spanning… 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 49 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 49 producten Terug naar boven

Seletti design

In 1972 constateert Seletti een trend waarbij de productie van meubels wordt geconcentreerd in het Verre Oosten. Vanaf dat moment transformeert Seletti zich tot een levendig en bloeiend importbedrijf. Het bedrijf koopt niet zo maar alles wat los en vast zit. Aankopen zijn actieve keuzes die zijn gebaseerd op marktkennis en designtrends. In de loop der jaren is het bedrijf geëvolueerd en zeer veelzijdig geworden. Onder leiding van de tweede generatie Seletti, Stefano en Miria (broer en zus), richt het bedrijf zich verder op unieke en onderscheidende designobjecten en op de creativiteit van de Italiaanse cultuur. Seletti producten zijn verrijkt met stijl, kwaliteit en herkenbaarheid, en zijn ontworpen door gerenommeerde internationale ontwerpers. Vanuit een nieuwe visie heeft Seletti in het laatste decennium diverse designklassiekers op de markt gebracht. Heden ten dage staat het merk synoniem voor beweging, provocatie, innovatie en originaliteit. Seletti is gericht op "het maken van nieuwe poëzie". Producten voor het dagelijks leven, maar dan altijd met een twist. Laat je maar verleiden door dit prachtige merk!

Uniek vormgegeven Seletti tafellampen

Een totaal andere lamp is de Seletti Egg of Columbus tafellamp. Toch vraagt hij ook wel de nodige aandacht door het design van deze lamp. Heb je daar al eens goed nagekeken? Als je goed kijkt, kun je de naam van deze lamp vanzelf thuisbrengen. Hij is vervaardigd van gerecycled karton waardoor hij je vast doet denken aan typische eierdoosjes. De economisch verantwoorde werkwijze maakt deze lamp tot een prachtig en zeer betaalbaar exemplaar. Dat willen we toch allemaal? Mocht het toch niet helemaal je smaak zijn, dan hebben we de Seletti Bouche tafellamp voor je in de spotlight gezet. In eerste instantie heb je misschien niet het idee dat het een lamp is, maar hij geeft toch echt licht en geeft je dat beetje extra gezelligheid in huis wat je verdient. 

Seletti tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij alle Seletti tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke tafellamp van Seletti en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Seletti tafellamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.