Seletti Monkey

Met de Seletti Monkey serie weet je zeker dat je een bijzonder item in huis haalt. De lampen uit deze collectie worden namelijk stuk voor stuk vastgehouden door een aap. En niet zomaar één, maar een wel hele brutale. De Seletti Monkey Hang wandlamp LED, bijvoorbeeld, klimt razendsnel tegen je muur op. Weg is de lichtbron! Gelukkig heeft iedere Seletti Monkey lamp een snoer van maar liefst 4,5 meter, dus een beetje speling is er wel. Bovendien werkt de lamp op een extreem zuinige led-lamp en is de aap gemaakt van het strakke, moderne kunsthars. Eén ding is zeker: met de aankoop van een Seletti Monkey lamp wordt je absoluut niet in de aap gelogeerd.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Romano en Maria Seletti

Seletti is een bijzonder Italiaans merk dat zich kenmerkt door een unieke visie op design en innovatie. Sinds de oprichting in 1964 door Romano en Maria Seletti streeft het bedrijf doorlopend naar productverbetering en –vernieuwing. Het uitgangspunt van Seletti? Een verschil maken in de designwereld. Dit motto zorgt ervoor dat Seletti tot op de dag van vandaag een unieke collectie designproducten  produceert en verkoopt. Deze varieert van servies tot stoelen en van kasten tot lampen, zoals de Seletti Monkey serie. De producten zijn stuk voor stuk uniek in hun soort en dat maakt het Italiaanse Seletti tot een geliefd designmerk over de hele wereld.

Het materiaal van de Seletti Monkey

De collectie van Seletti is zo veelzijdig dat het soms wat lastig is er een rode draad in te ontdekken. Zo vind je in het assortiment onder andere neon letters, lampen, kasten, stoelen, borden en accessoires. Ook het materiaalgebruik is zeer divers. Seletti maakt gebruik van glas, hout, kurk, kunststof en metaal. Voor de Seletti Monkey collectie is het merk aan de slag gegaan met kunsthars, de synthetische versie van natuurlijke hars. Dit komt mooi overeen met de leefomgeving van ‘echte’ apen, waar bomen uiteraard de hoofdrol spelen. De Seletti Monkey serie is uitgevoerd in het wit, waardoor de lampen bij vele kleuren interieur passen. De Seletti Monkey Sit tafellamp LED is bijvoorbeeld een prachtige eyecatcher voor op tafel of op je bureau, ongeacht of deze zwart, wit of eikenkleur is.

Kunst met een knipoog

De designs van Seletti hebben allemaal een kenmerk. Ze zijn vaak gemaakt met een twist of een knipoog naar serieuze design producten. Zo ook de Seletti Monkey collectie. De brutale aap die door het huis slingert tovert iedere dag weer een glimlach op je gezicht. Design hoeft toch ook niet per definitie netjes of serieus te zijn? Wie wel netjes is, is de Seletti Monkey Stand vloerlamp LED. Hij reikt jou keurig het licht aan. Daarnaast heeft hij een snoer van maar liefst 4,5 meter, dus je kunt hem ook nog eens verplaatsen als ‘ie in de weg loopt. Het snoer is gemaakt van textiel, wordt ook wel een strijkijzersnoer genoemd, en geeft je nieuwe Seletti Monkey lamp ook een ‘zachte’ kant. Wat wil je nog meer?

Seletti Monkey bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij elke Seletti Monkey lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Seletti Monkey lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Seletti Monkey lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.