Seletti Mouse

***Er is een veiligheidswaarschuwing voor de Seletti Mouse en Chameleon lampen in 220V (netstroom) uitvoering. Meer informatie en de vervolgstappen vind je hier: www.seletti.it/belangrijke-veiligheidswaarschuwing.

Een muis in huis?! Het liefst wil je die zo snel mogelijk het huis uit jagen. De schattige muisjes uit de Seletti Mouse serie geven je toch een andere kijk op dit diertje. Bij het zien van de Seletti Mouse Lamp Sitting tafellamp goud USB op je nachtkastje zou je bijna verliefd worden op dit muisje. Hij geeft je graag wat warmte en licht in de donkere dagen. Geloof ons nou maar, want deze muis doet echt geen vlieg kwaad. Als het ’s avonds donker wordt, blijft hij netjes op je nachtkastje zitten. Een muis die niet piept: hij bestaat! Naast de zittende muis is deze tafellamp ook verkrijgbaar in een staande en liggende variant. Deze lampen zijn ontworpen door Marcantonio Raimondi Malerba. Hij heeft ook de Monkey lamp ontworpen voor Seletti. Welk muisje is welkom in jouw huisje?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Over Seletti design

In 1972 constateert Seletti een trend waarbij de productie van meubels wordt geconcentreerd in het Verre Oosten. Vanaf dat moment transformeert Seletti zich tot een levendig en bloeiend importbedrijf. Het bedrijf koopt niet zomaar alles wat los en vast zit. Aankopen zijn actieve keuzes die zijn gebaseerd op marktkennis en designtrends. In de loop der jaren is het bedrijf geëvolueerd en zeer veelzijdig geworden. Onder leiding van de tweede generatie Seletti, Stefano en Miria (broer en zus), richt het bedrijf zich verder op unieke en onderscheidende designobjecten en op de creativiteit van de Italiaanse cultuur. Seletti producten zijn verrijkt met stijl, kwaliteit en herkenbaarheid en zijn ontworpen door gerenommeerde internationale ontwerpers. Vanuit een nieuwe visie heeft Seletti in het laatste decennium diverse designklassiekers op de markt gebracht. Heden ten dage staat het merk synoniem voor beweging, provocatie, innovatie en originaliteit. Seletti is gericht op "het maken van nieuwe poëzie". Producten voor het dagelijks leven, maar dan altijd met een twist. Laat je maar verleiden door dit prachtige merk!

Seletti Mouse: het was nog nooit zo’n feest met een muis in huis!

Als de kat van huis is dansen de muizen (op tafel). Niet alleen als de kat van huis is, maar ook als hij thuis is dansen de muizen op tafel of op het nachtkastje. Kijk maar naar de Seletti Mouse Lamp Standing tafellamp LED. Deze muis heeft dan wel niet zulke soepele heupjes, maar hij geeft sfeer in jouw huis met de lichtbron die hij vast heeft. Je plaatst dit schattige lampje op het dressoir of op een bijzettafeltje. Welke muis ook graag op het feestje langskomt, is de Seletti Mouse Lamp Lie Down tafellamp LED. Het lijkt alsof hij heel snel wilt wegrennen, maar dat doet hij niet. De lamp heeft een breedte van 6,2 centimeter, een diepte van 2,1 centimeter en hoogte van 8,1 centimeter. Alle lampen uit deze serie zijn gemaakt van hars.

Seletti Mouse bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij elk tafellamp uit de Seletti Mouse collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke tafellamp uit de Seletti Mouse serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tafellamp uit de Seletti Mouse collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.