Seletti servies

Maak kennis met het prachtige servies van Seletti. Het Italiaanse merk Seletti wordt al jaren geroemd om zijn uitgesproken designs. Ze zijn innoverend en altijd net een tikje anders dan de rest. Dit geldt uiteraard ook voor de prachtige items in de serviescollecties van Seletti. Aan de basis van deze collectie ligt de samenwerking met Toiletpaper Magazine. Het gaat om die drinkglazen met die vrolijke print. Hoe leuk? Als je trouwens fan bent van vrolijke prints op je servies zit je bij Seletti helemaal goed, want vrijwel alle collecties zijn voorzien van een kleurrijke, creatieve uitspatting. Het servies van Seletti is leuk voor jou, maar doet het ook altijd erg goed als cadeau. Kijk bijvoorbeeld eens naar de verschillende leuke kopjes en mokken.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 51 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 51 producten Terug naar boven

Seletti van Italiaanse bodem

Het prachtige Italiaanse familiebedrijf Seletti bestaat al een tijdje. Het merk werd opgericht in 1964 en is inmiddels in handen van de tweede generatie Seletti. Deze generatie van de familie Seletti bestaat uit broer Stefano en zus Miria. De missie van Seletti is simpel, maar hun designs niet. Al hun creaties zijn een ode aan de uitgesproken Italiaanse cultuur. De designs van Seletti zijn dus ook op zijn minst ‘uitgesproken’ te noemen. Seletti werkt veel samen met verschillende creatieve merken en de bekendste samenwerking is die met Toiletpaper Magazine. Één ding is zeker, als je met servies van Seletti op de proppen komt, wordt het hoe dan ook een heel sfeervol diner. Laat je vooral inspireren en verleiden door de vrolijke prints.

Servies van Seletti met vrolijke prints

Het servies van Seletti is er voor de liefhebber van vrolijke prints. Hoe meer, hoe beter. Zelfs kiezen is niet nodig! Kijk maar in de Hybrid collectie. Daar heb je aan iedere kant van het serviesstuk een ander design. Neem bijvoorbeeld de Hybrid Bowl Eutropia. Aan de ene kant zien we een delftsblauwe print en aan de andere kant een vrolijke oranje print. Ook heel mooi is de Kintsugi collectie. Die lijkt in duizenden stukjes te zijn gevallen en daarna weer aan elkaar gelijmd te zijn met gesmolten goud. Prachtig! Zo blijft de stijl intact, maar worden de prints door elkaar heen gehusseld. Het Kintsugi dinerbord 1 en het Kintsugi dessertbord 1 zijn bijvoorbeeld voorzien van verschillende leuke prints.

Seletti servies bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Seletti. Dat betekent dat wij al het servies van Seletti kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat dit item niet op onze website?Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.