Naar boven

Functionals banken

Stoer en industrieel zijn de kernwoorden die het best de Functionals banken omschrijven. Wat zo fantastisch is aan deze banken is dat je ze voor zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Ze zijn makkelijk schoon te maken en zien er ook nog eens geweldig uit. Aan de eetkamertafel, in de hal of buiten in de tuin? De banken van Functionals kun je overal kwijt. De Functionals Lloyd eetbank kun je aan de eettafel zetten in plaats van een paar stoelen. Zo kan iedereen een hapje mee eten en is een avond vol gezelligheid gegarandeerd. Bedek hem met een vacht of deken en je zit heerlijk zacht. Ook kun je de bank perfect gebruiken als tafeltje in de hal. Nieuwsgierig geworden naar meer Functionals banken? Wij houden je niet tegen!

Sorteren op

1-2 van 2 producten

De geschiedenis van Functionals

In maart 2009 werd het merk Functionals gelanceerd. De oprichters van dit oer-Hollands merk zijn Ad en Simon van Esch. De broers zijn ook eigenaar van het designlabel van Esch dat zich sinds 1972 heeft gespecialiseerd in producten voor thuis en bedrijven. De missie van Functionals is om designproducten te presenteren die antwoord geven op een duidelijke behoefte, die een lust voor het oog zijn en de tand des tijds kunnen doorstaan. Functionals producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, want ze zijn bijzonder vakkundig gemaakt. De ontwerpers van Functionals streven allemaal naar ouderwets vakmanschap. Door te werken met materialen als staal, hout, leer en stof krijgen de producten een architectonische, industriële look, die zich onderscheidt door bijzondere details. Deze kenmerken vind je onder andere terug in de collectie Functionals banken.  

Functionals banken: voor zowel binnen als buiten

Je wilt een groot tuinfeest organiseren, maar je hebt te weinig stoelen? Een eenvoudige oplossing hiervoor is de Functionals Lloyd bank outdoor die je zowel binnen als buiten kwijt kunt. De bank zorgt ervoor dat iedereen een plaatsje heeft. Door de speciale constructie van deze bank, blijven de vier poten altijd op de grond staan. Zelfs als de ondergrond ongelijk is. Hoe fijn is dat, want zo heb je in elk geval geen gedoe met bierviltjes onder de poten. Lekker én rustig dineren zonder gewiebel. De tafel is gemaakt van aluminium en staal en is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en mintgroen. Zo vind je vast een item die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Ben jij er al helemaal klaar voor? Laat het tuinfeest maar beginnen!

Functionals banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Functionals. Dat betekent dat wij alle Functionals banken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bank van Functionals en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een bank van Functionals, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Functionals banken gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.