Sorteren op

1-27 van 27 producten

Design tuinbanken: profiteer van kortingen tot 40%!

Wanneer je geen hele tuinset in je tuin wilt hebben, is een design tuinbank ideaal. Je vindt in onze outlet collectie tuinbanken van verschillende materialen en in tal van mooie designs met of zonder rugleuning. Het maakt niet uit of je voorkeur uitgaat naar een tuinbank van hout, kunststof of metaal. Het voordeel van een design tuinbank is dat deze weersbestendig, licht in gewicht is en comfortabel zit. Een design tuinbank zal je plekje buiten ongetwijfeld een boost geven. Voeg wat comfortabele en zachte kussens toe en maak je zithoek compleet. Houd de tuinbanken sale goed in de gaten, want er vindt een continue verwisseling van producten plaats. Grijp daarom snel je kans in de outlet en bemachtig een comfortabele design tuinbank tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Wat is een tweedekansje?

Een tweedekansje is een ongebruikt product dat een klant heeft geretourneerd. Wanneer het een tweedekansje betreft staat dit duidelijk weergeven. De verpakking is beschadigd of het product bevat lichte schade waardoor we deze niet als nieuw kunnen verkopen. Elk product is door ons gecontroleerd en verkeert in goede staat. Je kunt in het filter kiezen voor de optie: ‘tweedekansje’ of ‘nieuw’. Het voordeel van een tweedekansje is dat je het product met een aantrekkelijke korting koopt en je tuin of terras zo voorziet van een design tuinbank.

Design tuinbanken outlet bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design tuinbanken van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een design tuinmeubel van een specifiek merk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.