Design tuinset: profiteer van kortingen tot 40%!

Geniet jij ook zo van die heerlijke avonden buiten? Denk aan een gezellig diner rond de tuintafel of lekker genieten van het weer op je loungestoel. Of je nu een knus balkon of bescheiden terras hebt of een ruime tuin. Met onze design tuinsets komt dat helemaal goed. We hebben verschillende tuinsets van hout, kunststof of metaal. Op zoek naar een loungeset met hoekbank? Of een loungeset met een ronde tafel? We hebben een uitgebreide collectie design tuinstoelen, tuinbanken en tuintafels of een combinatie hiervan. Je hebt bij ons de keuze uit vele combinaties in allerlei soorten, stijlen en kleuren. Houd de loungeset outlet goed in de gaten, want er vindt een continue verwisseling van producten plaats. Grijp daarom snel je kans in de outlet en bemachtig een comfortabele design tuinset tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Wat is een tweedekansje?

Een tweedekansje is een ongebruikt product dat een klant heeft geretourneerd. Wanneer het een tweedekansje betreft staat dit duidelijk weergeven. De verpakking is beschadigd of het product bevat lichte schade waardoor we deze niet als nieuw kunnen verkopen. Elk product is door ons gecontroleerd en verkeert in goede staat. Je kunt in het filter kiezen voor de optie: ‘tweedekansje’ of ‘nieuw’. Het voordeel van een tweedekansje is dat je het product met een aantrekkelijke korting koopt en je tuin of terras zo voorziet van design tuinset.

Design tuinsets outlet bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design tuinsets van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een design tuinmeubel van een specifiek merk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.