String Furniture System

De String system collectie bevat tal van opbergsystemen die jouw leven stuk voor stuk een beetje overzichtelijker maken. Zo zal de Plus gangkast 58 centimeter je elke ochtend waarschijnlijk een hoop stress gaan besparen. Deze gangkast heeft namelijk voor alles een apart plekje. Je kunt je schoenen kwijt in het schoenenrek onderaan de kast. Voor alle jassen is er een aparte stalen buis, waaraan een hele hoop kleerhangers kunnen worden gehangen. Bovenaan de kast bevinden zich nog twee plankjes, die plek bieden aan alle wanten, mutsen, sjaals en tassen. Omdat het grootste struikelpunt in de ochtend voor veel mensen toch het vinden van de sleutel is, heeft ontwerpers Nils Strinning een paar aparte bakjes gemaakt aan de zijkant van kast. Zo is er voor iedereen een apart ‘sleutelbakje’, waardoor de help-ik-kan-de-sleutel-niet-vinden-stress voorgoed tot de verleden tijd behoort. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 109-144 van 150 producten Laad meer artikelen Sorteren op 109-144 van 150 producten Terug naar boven

Over String

String kent zijn oorsprong in de jaren 40 van de vorige eeuw. Nils Strinning studeerde destijds aan de Royal Institute of Technology. Daar ontwierp hij een rek voor in de vaatwasser. Waarschijnlijk had hij toen nog geen enkel idee dat dit de basis was voor een van de meest iconische designlijnen uit de twintigste eeuw. De ontwerpen uit de String System collectie zijn in essentie namelijk allemaal gebaseerd op dat vaatwasserrek, en dat zie je nog steeds terug in de ontwerpen! Eigenlijk was Nils Strinning zijn tijd ver vooruit, want de kast die in de basis is gemaakt van materiaal dat lijkt op een vaatwasserrek is natuurlijk erg licht. En dat heeft als voordeel dat hij flat-packed kan worden vervoerd. Dat is erg duurzaam! Benieuwd geworden naar de andere bijzondere creaties van String? Neem dan een kijkje bij de kasten van String.

Voor de studiebollen

Naast grotere opbergsystemen, bevat de String System collectie ook kleinere items die op zichzelf al een grote bijdrage leveren aan het inrichten van de kleinere ruimtes. Zo is de String Wandkast met tafel small een combinatie van een opbergsysteem en een bureautje. Dankzij de bescheiden afmetingen van dit item en het gebrek aan poten kun je een kleine ruimte toch rustig en ruim laten ogen. Zo kun jij beter werken! Heb jij naast de ruimte op de planken in deze kast meer ruimte nodig om alles op te bergen? Combineer hem dan met de String Pocket wandkast! Deze wandkast is gemaakt in exact dezelfde stijl. Zo kun jij je eigen extra grote wandkast mét bureau creëren.

String System bij Flinders

Flinders is officieel dealer van String. Dat betekent dat wij alle producten uit de String System collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.