Umage accessoires

Het Deense Umage maakt sinds 2008 prachtige design items. De waarden van het merk draaien om duurzaamheid, kwaliteit en natuurlijk esthetiek. Bij Umage kun je alles vinden waar je naar zoekt. Of je nou nieuwe meubels, verlichting of woonaccessoires nodig hebt: voor functionele én knappe designs ben je bij Umage aan het juiste adres. De ontwerpers van het Deense merk zorgen er namelijk voor dat je huis er niet alleen mooi uit ziet. Ga bijvoorbeeld voor de Umage Step it Up keukentrap. Deze praktische opstapkruk maakt het een stuk makkelijker om bij het bovenste keukenkastje te komen. De Step it Up is niet alleen een keukentrap, maar heeft ook een slim geplaatste opbergmand. Uiteraard ziet de keukentrap er nog steeds prachtig uit. Met de woonaccessoires van Umage zit je goed!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-11 van 11 producten Sorteren op 1-11 van 11 producten Terug naar boven

Over Umage

De ontwerpers van Umage willen moeite steken in hun designs. Dit is duidelijk te zien in de resultaten van hun creativiteit. De meubels, verlichting en accessoires van het Deense Umage ademen kwaliteit, zowel op het gebied van esthetiek als productie. Voor elke stijl is er wel het perfecte Umage item dat bij jou past. Het merk is in 2008 opgericht door Jacob Nannestad Hansen en Søren Ravn Christensen, de twee mannen die nog steeds aan het hoofd van Umage staan. In hun ontwerpen laten de designers van Umage zich vaak inspireren door de natuur. Deze inspiratie is zowel in de materialen als in de vormen van de designs terug te zien. Zo zijn de woonaccessoires van Umage vaak van natuurlijke materialen gemaakt. Hierdoor passen ze bovendien makkelijk in ieders interieur!

Functionele Umage accessoires

Iets wat de woonaccessoires van het Deense Umage onderscheidt van andere design accessoires is de functionaliteit die het merk combineert met de slimme items. Een voorbeeld hiervan is de Umage One More Look spiegel. Deze spiegel is niet alleen om in te kijken, maar waarborgt ook een handige plank en zelfs een kastje, waarin je van alles op kunt bergen. Zo kun je bijvoorbeeld je make-up in het kastje kwijt wanneer je de spiegel in je slaapkamer hangt. Maar ook in de hal is de spiegel met het kastje ideaal, voor bijvoorbeeld sleutels. Ook de Umage Lean On Me kapstok past in dit rijtje: de kapstok is inclusief een plank, klein mandje en heeft zelfs een paraplustandaard. Daarnaast ziet ‘ie er natuurlijk ook hartstikke knap uit.

Umage accessoires bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij elke Umage accessoires kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Umage accessoires en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een accessoire van Umage, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.