Umage Audacious

De Audacious collectie van Umage is bijzonder in vele opzichten. Umage staat bekend om het feit dat hun producten altijd een functioneel karakter hebben op wat voor manier dan ook. Bij de Audacious serie komt dat tot uiting door de manier waarop je de deurtjes opent en sluit. De met stof beklede jaloeziedeurtjes kun je namelijk verschuiven waardoor jij precies kunt bepalen hoeveel je van de inhoud van je kast wilt laten zien. Zet hem halfopen voor een leuk speels effect of schuif ze helemaal dicht om juist een meer opgeruimde look te creëren waardoor je hele interieur rustiger oogt. Kortom: de Audacious serie van Umage is een must voor ieder interieur! Welk item staat er straks in jouw huis?

 

Actie: -20% op geselecteerde producten van Umage

Je ontvangt nu 20% korting op diverse meubels en verlichting van Umage. De actie geldt t/m 17 juni.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-19 van 19 producten Sorteren op 1-19 van 19 producten Terug naar boven

Het verhaal achter de Umage Audacious serie

Umage is een prachtig designermerk uit Denemarken dat in 2008 werd opgericht. Het merk focust zich voornamelijk op lampen, maar sinds een tijdje vind je ook andere prachtige collecties bij Umage. De Audacious kasten zijn daar een voorbeeld van. Bij het merk draait het allemaal om één ding: net die extra stap nemen waardoor je ervaring bijzonderder wordt. Het Deense woord hiervoor is dan ook letterlijk ‘Umage’. Je vindt bij Umage Scandinavische woonitems met functionele eigenschappen en dat is dan ook precies wat we terugzien bij de Audacious serie van Umage. Daarnaast is dit merk ook nog eens heel lief voor het milieu. Dit uit zich onder meer in het feit dat de producten die ze verkopen flat-packed worden verpakt. Hierdoor gaan ze de uitstoot van broeikasgassen door transport zoveel mogelijk tegen.

Umage Audacious serie is bijpassend en stijlvol

De collectie bestaat uit drie verschillende meubels: de Audacious bijzettafel, het Audacious TV meubel en het Audacious dressoir eiken. De drie meubelstukken passen perfect bij elkaar dus je kunt ze heel goed aanschaffen als set. Qua vormgeving zijn er een aantal opvallende keuzes gemaakt. Ten eerste: de mooie ronde afwerking van het meubel. Deze rondingen zien we terug in bijna alles: van de pootjes tot het blad. En dan hebben we het nog niet eens gehad voer de gestoffeerde deurtjes. Naast erg handig en functioneel, zijn die namelijk ook heel mooi. De Audacious serie is beschikbaar in vele prachtige kleuren: van simpel grijs tot schattig roze of fris groen. Welke kleur staat het mooist in jouw interieur? Twijfel niet en ga ervoor!

Umage Audacious bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij alle producten uit de Umage Audacious collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.