Umage dressoirs

Welkom in de wondere wereld van Umage. Met vandaag in de spotlight: de dressoirs van Umage. We zouden hier een boek over kunnen schrijven. Als er iets is dat dit merk goed kan, is het wel dressoirs maken. Je hebt dan ook vele verschillende opties als je een dressoir van Umage wilt uitkiezen. Neem bijvoorbeeld het Audacious dressoir eiken. Dit dressoir heeft prachtige rondingen en komt in elk interieur mooi tot zijn recht. De deurtjes schuif je heel gemakkelijk open of laat je open als je de items in de kast een waardig plekje wilt geven. De dressoirs van Umage hebben in het algemeen zachte kleuren waardoor ze een rustpunt zullen zijn voor ieder interieur. Heb jij al een exemplaar op het oog?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-25 van 25 producten Sorteren op 1-25 van 25 producten Terug naar boven

Puur natuur: dressoirs van Umage

‘Umage’ is een Deens woord. Het betekent letterlijk ‘je best doen’. En dat is dan ook precies wat ze bij Umage al sinds ze opgericht zijn elke dag weer doen. Dat zie je uiteraard terug in hun designs. Zo ook in de dressoirs van Umage. Voor de dressoirs worden bijna alleen maar natuurlijke materialen gebruikt. Hierbij wordt het milieu natuurlijk in acht genomen; Umage heeft duurzaamheid namelijk erg hoog in het vaandel staan. Zo kom je per direct iets dichter bij de natuur als je een dressoir van Umage in huis haalt. Niet alleen omdat de dressoirs zelf grotendeels gemaakt zijn met een stukje natuur aan de hand van natuurlijke materialen, maar ook omdat onze planeet nauwelijks belast wordt met de productie ervan. Win-win, noemen we dat.

Umage dressoirs: voor iedereen uniek

Als je een dressoir van Umage gaat kopen, schaf je niet zomaar een kast aan zonder er al te veel over na te denken. De dressoirs van Umage bestaan namelijk uit verschillende onderdelen die je met elkaar kunt combineren waardoor je interieur met de komst van zo’n dressoir meteen persoonlijker en unieker wordt. Kijk bijvoorbeeld eens naar de schitterende Treasures collectie. Je kunt daarbij gaan voor het Treasures dressoir 3 eiken. Dit is een simplistisch en stijlvol dressoir dat maar liefst drie deurtjes heeft en dus lekker breed is. Je kunt gaan voor donker of licht eiken. Daarbij kun je dan zelf kiezen welke zijkanten je wilt. De keuze is reuze! Zo geef je je interieur wel heel gemakkelijk een persoonlijke touch, nietwaar?

Umage dressoirs bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij alle dressoirs van Umage kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.