Umage Treasures

Maak kennis met de prachtige Treasures collectie van Umage. De collectie bestaat uit vier verschillende kasten. Het is heel simpel: twee maten en twee kleuren. Het ontwerp van de kasten is redelijk neutraal gebleven maar blinkt toch uit. Het is een fenomeen waar Umage een ster in is. Doordat je zelf kunt kiezen welke houtsoort je wilt en daarnaast ook verschillende opties hebt qua materiaal voor de zijdeurtjes, maak je de kast lekker persoonlijk. De serie draagt niet voor niets de naam ‘Treasure’. Iedere kast maak je zelf tot een ware schat. Heb jij al een favoriet? Ga voor het Treasures dressoir 2 eiken als je van wat kleiner en lichter houdt, maar neem ook zeker een kijkje bij de andere varianten voor een andere look.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Umage Treasures: Scandinavisch design

Umage is in 2008 in Denemarken opgericht en richtte zich in het begin voornamelijk op verlichting. Al snel beseften de ontwerpers binnen het merk dat ze meer in hun mars hadden en werden er ook collecties uitgebracht met meer dan alleen verlichting. Zo kwamen er bijvoorbeeld fauteuils, maar ook een paar collecties met wandmeubels. De Treasures collectie van Umage is daar een prachtig voorbeeld van! Umage profileert zich als een merk dat altijd net een extra stap zet voor het mooiste resultaat. En dat loont. Een mooi resultaat betekent trouwens voor Umage niet alleen maar dat het product er goed uitziet, maar ook dat het op een mooie manier gemaakt is. Umage zorgt er altijd voor dat hun producten zo klein mogelijk verpakt worden. Hoe meer producten er in een vrachtwagen passen, hoe minder ze uiteindelijk op en neer hoeven te rijden.

Je persoonlijke Umage Treasures kast

Hoe persoonlijker, hoe beter. Vind je ook niet? Zo ja, dan zit je bij de Treasures collectie helemaal goed. Het Treasures dressoir 3 eiken van Umage heeft bijvoorbeeld drie deurtjes en is dus lekker groot. De zijdeurtjes van iedere Treasures kast kun je naar jouw smaak customizen. Er zijn verschillende opties qua materiaal die ook in kleur verschillen. De deurtjes klappen naar de zijkanten open, bijna alsof het dressoir vleugels krijgt. Dit heeft ook weer een aantal voordelen. Zet bijvoorbeeld een mooie fles likeur of een ander leuk woonaccessoire op een van de plankjes en je hoeft ze niet eens meer dicht te doen. Door persoonlijke items in de kast tentoon te stellen, maak je de kast echt onderdeel van je interieur en zorg je bovendien dat je huis persoonlijker wordt.

Umage Treasures bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij alle producten uit de Umage Treasures collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.