Umage Alva

De Umage Alva collectie bestaat uit twee prachtige lampen die hetzelfde ontwerp hebben, maar andere afmetingen. Laat je ogen meevoeren door de golvende lijnen van de Alva hanglamp. Volgens sommigen hebben ze wat weg van een gesloten lelie of een toefje slagroom. Wij vinden echter dat het omschrijven van de Alva hanglamp door middel van nog niet bloeiende bloemen of eten het indrukwekkende ontwerp van deze lamp te kort doet. Hij heeft namelijk genoeg originaliteit en autoriteit om zelf een begrip te worden. Geef je ogen daarom maar flink de kost en onthoud: de Alva hanglamp lijkt op de Alva hanglamp. En wat is ie prachtig! Heb jij al een favoriet exemplaar op het oog?  

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Over Umage

Umage is een Deens designlabel dat ons sinds 2008 verblijdt met prachtige, vaak nét-even-anders lampen. Bij Umage staat het begrip ‘Scandinavisch design’ hoger in het vaandel dan waar dan ook. Dat houdt in dat de hanglampen van Umage esthetiek, eenvoud en functionaliteit met echt vakmanschap combineren. Dit resulteert in bijzonder, kwalitatief hoogwaardig design dat tegelijkertijd erg duurzaam is. Dit laatste is ook erg belangrijk voor Umage. Bij Umage geloven ze namelijk dat ook de designindustrie haar verantwoordelijkheid moet nemen als het op het milieu aankomt. Daarom zijn alle lampen flat-packed in mooi cadeaudozen. Op deze manier worden de uitstoot van broeikasgassen door transport geminimaliseerd. Zo doe je niet alleen jezelf, maar ook de planeet als geheel een plezier!

Umage Alva collectie: klein of groot?

De Alva hanglamp heeft ook een kleiner broertje: de Umage Alva mini hanglamp. Door zijn bescheiden formaat is dit de perfecte hanglamp om mee te combineren! Je kunt hem bijvoorbeeld in een rijtje met andere Alva mini hanglampen hangen. Zo creëer je een prachtige lichtval boven de keuken, boven een langere eettafel of voor het raam. Maar ook met zijn grotere broer Alva hanglamp vormt de Alva mini hanglamp een onweerstaanbaar duo. Hang ze op asymmetrische wijze naast elkaar op en samen staan ze garant voor een betoverende aanblik boven een bijzettafeltje, bij een boekenkast of boven de zithoek.

Umage Alva bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij alle producten uit de Umage Alva collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.