Umage Silvia

De Umage Silvia collectie bestaat uit vloerlampen, hanglampen en tafellampen. Weet je al wat voor soort lamp je wilt? Het mooie aan deze collectie is eigenlijk dat elke kap hetzelfde is qua design, alleen het onderstel en/of snoer verschilt. Je kunt ze dus ook goed met elkaar combineren in jouw huis. Herken je de vorm van de lamp al? Als het goed is hoef je geen moeite te doen en zie je in een keer dat het om een dennenappel gaat. De associatie hiermee komt door de driehoekige, organisch vormige lamellen van de lamp. De Umage Silvia vloerlamp met zwart onderstel heeft ook zo’n mooi design. Het voordeel is wel dat het geen echte dennenappel is waardoor je eindeloos kunt genieten van deze lamp. Er is ook een kleinere variant: de Umage Silvia mini vloerlamp met zwart onderstel. Een wit onderstel is ook mogelijk. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-14 van 14 producten Sorteren op 1-14 van 14 producten Terug naar boven

Umage verlichting

Umage denkt vooruit, ofwel ze lopen een streepje voor op andere verlichtingsmerken wanneer het gaat om haar milieuvriendelijke werkwijze. De focus ligt niet specifiek op dat het product mooi moet zijn, maar het moet vooral compact zijn. De ontwerpers van Umage worden eigenlijk constant uitgedaagd om elk design zo klein mogelijk te verpakken. Kenmerkend voor de verlichting van Umage is toch wel het originele design in combinatie met de manier waarop ze worden gemaakt. Met elk van haar lampen zorgt Umage ervoor dat het milieu zo min mogelijk wordt belast. Een prachtige collectie binnen de Umage verlichting is toch wel Umage Carmina.

Vrolijke Umage Silvia tafellampen

Van zo’n lamp uit deze collectie word je toch vrolijk? De Umage Silvia Mini tafellamp met wit onderstel is een voorbeeld hiervan. Hij heeft een diameter van 34 centimeter en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Je kunt hem een mooi plekje geven op je bureau. Binnen no time is hij je grootste vriend! Met dit licht kun je in elk geval alles goed lezen en overzien. Ga je liever voor een zwart onderstel? Dan is de Umage Silvia Mini tafellamp met zwart onderstel misschien wat je zoekt. Je kunt natuurlijk ook gaan voor de grotere variant van deze tafellamp: de Umage Silvia tafellamp met wit onderstel of de Umage Silvia tafellamp met zwart onderstel. Ben je gek op het bos, of is de herfst toch echt wel jouw lievelingsseizoen? Dan maakt het niet uit voor welke lamp je kiest, want ze vormen stuk voor stuk een aanvulling op jouw interieur. Deze collectie heeft je nog meer te bieden waaronder een aantal prachtige hanglampen. Ze shinen in elk geval in welk interieur dan ook.

Umage Silvia bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij elk product uit de Umage Silvia collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Umage Silvia collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Umage Silvia serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.