Søren Ravn Christensen: genie achter Asteria voor Umage

Geweldige ontwerpen worden geleverd in kleine boxen met buitengewone (multi)functionaliteit waardoor het gedurende het hele leven bruikbaar is in verschillende omgevingen en het ontwerp een duurzame levenscyclus garandeert. Dat is eigenlijk precies zoals de ontwerper van de Asteria collectie voor Umage het ziet en omschrijft. Tijdloosheid staat bovenal hoog in het vaandel. De oprichter is het brein achter de filosofie van Umage en dat zie je dan ook volledig terug in zijn geniale ontwerpen. De Asteria lampen van Umage zijn subtiele eyecatchers, want ze stelen de show én schreeuwen niet om aandacht. Van deze lampen heb je zowel in gebruik als esthetisch gezien jaren plezier.

Duurzame Asteria lampen van Umage

De Asteria hanglamp LED medium is het begin van de toekomst. Het fraaie, strakke ontwerp en de duurzame LED-techniek gaan gepaard met garantie voor ervan genieten voor een lange periode. Design, technologie en vakmanschap komen duidelijk terug in dit ontwerp. De vormgeving is modern en daartegenover is het een lamp die eigenlijk in welke tijd dan ook goed van pas komt. Dus hoe je het ook wendt of keert: deze designlamp is in technologie vooruitstrevend en een aankoop voor de toekomst. Heb jij al een lamp uit deze collectie op het oog? Het is in elk geval duidelijk dat de hanglamp, plafondlamp, vloerlamp en tafellamp bij elkaar horen en uit dezelfde collectie komen. Ze verlichten de ruimte in een handomdraai op een stijlvolle manier.

Umage Asteria bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij alle producten uit de Asteria collectie van Umage kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Umage. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.