Umage tafels

Een diner, een koffie-afspraak of een borrel: wat voor gasten je ook krijgt, de design tafels van Umage staat in ieder geval prachtig. De tafels van Umage zijn er in alle soorten en maten. Zo zijn er eettafels, salontafels en bijzettafels en zijn er grote en kleine variaties te vinden bij Flinders. Zoals kenmerkend is voor het Deense Umage zijn de tafels vaak van natuurlijke materialen gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de Umage tafels in ieder interieur hun plekje kunnen vinden. Ben je bijvoorbeeld fan van lichte kleuren en licht ogende meubels? Dan is de Umage My Spot bijzettafel wat voor jou! Deze tafel combineert een ovalen houten tafelblad met een kleiner opbergplankje daaronder. Er is keuze genoeg met de tafels van Umage!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-16 van 16 producten Sorteren op 1-16 van 16 producten Terug naar boven

Umage: 15 jaar Deens design

Het Deense designmerk Umage is in 2008 opgericht door Jacob Nannestad Hansen en Søren Ravn Christensen. Toen zij het merk oprichtten, wilden zij graag mooie en functionele designstukken maken die voor iedereen toegankelijk zouden zijn. Daarnaast moesten de meubels ook duurzaam zijn. Dit zijn bijna 15 jaar later nog steeds de kernwaarden van Umage: het woord ‘Umage’ betekent zelfs ‘je best doen’ in het Deens. De designs die door de ontwerpers van Umage worden gemaakt zijn vaak geïnspireerd door de natuur. Dit komt zowel in materiaalgebruik als in de vormen terug. Dit is ook te zien in de Umage tafels, waar hout vaak als hoofdmateriaal wordt gebruikt. Hout heeft vele voordelen. Zo is het materiaal duurzaam en gaat het nooit uit de mode. Redenen genoeg om voor een Umage tafel te kiezen, dus!

Innovatieve Umage tafels

De tafels van Umage zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook erg praktisch en functioneel. Functionaliteit is, naast esthetiek en duurzaamheid, een van de kernwaardes van het Deense merk. Dit komt bijvoorbeeld naar voren in de Umage Audacious bijzettafel. Deze bijzondere bijzettafel is een kastje en een tafeltje in één. De deurtjes van het kastje zitten verscholen in de stoffen bekleding, waardoor ze niet opvallen. De stijlvolle Audacious bijzettafel van Umage heeft niet alleen de looks; hij is ook nog eens super praktisch! Dit is ook het geval bij de Umage Hang Out salontafel. Door het netje dat onder deze salontafel hangt kun je al je spullen op een onopvallende manier opbergen. Tafels van Umage zijn mooi én handig.

Umage tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij elke Umage tafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Umage tafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tafel van Umage, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.