Dutchbone barkrukken

De collectie Dutchbone barkrukken bestaat uit een assortiment luxe designproducten. Elke kruk heeft een design waar je mond van openvalt. De barkrukken zijn stijlvol, kleurrijk en van goede kwaliteit. De leren Dutchbone Franky barkruk 80cm heeft een stoer detail door de stiksels op de zitting. De industriële kruk met rugleuning in combinatie met de stalen poten zorgen ervoor dat de barkruk opvalt. Dit fijne zitexemplaar biedt ook een voetensteun als je het schommelen met je benen even zat bent. Is 80 centimeter jou wat te hoog? Dan is deze Dutchbone Franky barkruk er ook in een hoogte van 65 centimeter. De design barkruk is er overigens ook in een wat luxueuzere uitstraling met een velours zitting.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Het verhaal achter Dutchbone

Dutchbone is een Nederlands designlabel. Het team achter dit designlabel reist de hele wereld over om inspiratie voor al hun producten op te doen. Zo bestaat hun assortiment uit unieke meubels en woonaccessoires. Banken, vloerkleden, dressoirs, barkrukken en nog meer moois kun je vinden bij Dutchbone. Het draait binnen het merk om inspiratie delen en sfeervolle producten creëren voor je interieur. De collectie van Dutchbone is goed betaalbaar en de producten gaan lang mee door de goede kwaliteit. De producten laten telkens een combinatie van handwerk en industriële details zien. Je kunt de producten van Duchtbone herkennen aan de warme, aardse kleuren en door de bijzondere details. Ook is elk item een tikkeltje anders dan wat je normaal ziet en dat maakt Dutchbone tot een geliefd merk.

Een trendy Dutchbone kruk

Waarschijnlijk is het je niet ontgaan, maar velvet is een stof waar we niet omheen kunnen. Niet alleen in de modewereld, maar ook in de designwereld zie je velvet vaak terugkomen. Denk aan velvet accessoires, banken of barkrukken. De Dutchbone Franky Velvet barkruk 65 cm is een stijlvol exemplaar. De zachte, rijke velvet bekleding laat de mooie vormen van de barkruk met rugleuning naar voren komen. Door staal in het onderstel te verwerken, ontstaat een fraai contrast. Zo is de velvet kruk niet alleen elegant, maar ook stoer. Doordat de Franky barkruk in vier verschillende varianten beschikbaar is, zit er vast iets tussen wat in jouw interieur past. Deze Dutchbone barkruk zal alle ogen uit de kamer naar zich toetrekken. Lees hier waar je op moet letten bij de aankoop je Dutchbone barkruk.

Dutchbone barkrukken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle Dutchbone barkrukken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.