Naar boven

Design van Fritz Hansen

Fritz Hansen is een Deens designmerk. Houtbewerker Fritz Hansen begon in 1872 met zijn eigen bedrijf in Kopenhagen en samen met zijn zoon runde hij het succesvolle bedrijf. In 1934 zijn ze een samenwerking aangegaan met de Deense architect Arne Jacobsen die Fritz Hansen naar een hoger niveau wist te tillen. Echter duurde dit een aantal jaren, want pas in 1955 lukte het Jacobsen door te breken als ontwerper. Hij ontwierp voor Fritz Hansen de iconische Vlinderstoel die tot op de dag van vandaag behoort tot één van de meest gekopieerde producten allertijden. Het assortiment van Hansen bestaat uit meubels, verlichting en accessoires waarmee je je interieur eenvoudig een boost kunt geven.

Ontbijten op de iconische Vlinderstoel barkruk van Fritz Hansen

De traditionele Vlinderstoel van Fritz Hansen kennen wij allemaal, maar wist je dat de Fritz Hansen Vlinderstoel Series 7 barkruk 64 cm gelakt een stoel is uit dezelfde serie, maar dan voor aan je aanrecht? Dit model is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Ga bijvoorbeeld voor de kleur geel. Deze geweldige kleur is een ware eyecatcher in je keuken en mooi in combinatie met zwarte kastjes. Houd je meer van neutraal? Dan is de Fritz Hansen Vlinderstoel Series 7 barkruk 64cm naturel fineer een goed alternatief. Het is een prachtige barkruk die is gemaakt van hout. Het leuke aan dit model is dat je zelf de houtsoort kunt kiezen. Je hebt de keuze uit eiken, essen, berken, kersen, iepen, walnoot, donker gebeitst eiken, oregon pine en esdoorn. Je ontbijt is nog nooit zo iconisch geweest als op één van de Vlinderstoel barkrukken van Fritz Hansen.

Fritz Hansen barkrukken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fritz Hansen. Dat betekent dat wij alle Fritz Hansen barkrukken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.