Fritz Hansen Objects

Alle woonaccessoires van Fritz Hansen krijgen een welverdiend plekje in de Fritz Hansen Objects collectie. Want hoewel de meesten van jullie Fritz Hansen zullen kennen vanwege de prachtige meubels, weten maar weinig mensen dat Fritz Hansen ook een collectie vol mooie en grappige woonaccessoires heeft met items die ontworpen zijn door verschillende toonaangevende ontwerpers. Een van die ontwerpers is Cecilie Manz. Voor de Fritz Hansen Objects collectie ontwierp ze een serie items van wel heel speciaal aardewerk. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-17 van 17 producten Sorteren op 1-17 van 17 producten Terug naar boven

Over Fritz Hansen

Fritz Hansen mag zich tot de oudste spelers in de wereldwijde designmarkt rekenen. Dit designlabel is namelijk opgericht in 1872. Fritz Hansen heeft samengewerkt met grote namen uit de kunst- en architectuurwereld. Zo heeft Arne Jacobsen voor Fritz Hansen misschien wel een van de meest beroemde ontwerpen ooit gecreëerd: de iconische Egg Chair. Deze en andere klassiekers brengt Fritz Hansen onder in de Classic Collection. Anderzijds heeft Fritz Hansen ook een Contemporary Collection. Deze is tot stand gekomen in samenwerking met veelal jongere ontwerpers en bevat veelal creaties van verschillende hedendaagse ontwerpers, zoals Cecilie Manz en Jaime Hayon. Dit is dan ook de collectie waar de Frits Hansen Objects accessoires onder vallen. Ben je benieuwd naar alle items uit de Contemporary Collection van Fritz Hansen? Kijk dan even bij de vazen en kandelaars van Fritz Hansen. Daar vind je een hoop werk van moderne designers.

Fritz Hansen Objects serie: stijlvol bloemschikken 

Dat de Fritz Hansen Objects collectie veelal wordt ontworpen door jonge, vernieuwende designers levert soms grappige creaties op. Zo ontwierp Jaime Hayon de Ikebana vaas. Deze vaas mag op het eerste gezicht misschien een wat aparte naam hebben, maar wanneer je de Japanse vertaling van het woord hoort, is de naam ineens hartstikke logisch. ‘Ikebana’ betekent namelijk bloemschikken in het Japans. En dat is precies wat jij kunt doen met de Ikebana vaas. In de vaas zit namelijk een gouden plaat met gaatjes van verschillende groottes. Zo krijgt elke bloem de aandacht die hij verdient.

Fritz Hansen Objects bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fritz Hansen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fritz Hansen Objects collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.