Fritz Hansen Join

Join the club met de design salontafels uit de Fritz Hansen Join collectie. Deze serie bestaat uit drie Scandinavische salontafels en heeft een subtiel en ingetogen expressie. Toch speelt de tafel een centrale rol door mensen samen te brengen en te verbinden met de rest van het meubilair in de kamer. De tafels uit de Join serie zijn verkrijgbaar in drie vromen: een klassiek ronde tafel en twee ovalen tafels. Er mogen dan wel drie verschillende vormen zijn met ieder zijn eigen bijzondere uitstraling, toch vallen ze onder dezelfde familie. Je kunt de Deense salontafels met elkaar combineren, maar ze kunnen ook perfect alleen de show stelen. Op zoek naar een salontafel met een modern design? Je zoektocht stopt bij het zien van de Fritz Hansen Join FH21 salontafel 76x47. Hij mengt zich in iedere ruimte en gaat jarenlang mee. Welke van de drie is jouw favoriet?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Fritz Hansen: van houtbewerker naar designlabel

Het designlabel Fritz Hansen kent een lange en rijke geschiedenis. Het begon allemaal in 1872. In dat jaar begon houtbewerker Fritz Hansen zijn eigen bedrijf in Kopenhagen. In de jaren die daarop volgenden, opende hij een meubelproductiebedrijf en een werkplaats. De doorbraak voor Fritz Hansen kwam in de jaren 30 toen zoon Christian E. Hansen begon te experimenteren met het stoombuigen van hout. Veel beroemde stoelen zijn op deze manier ontstaan, zoals de Mier stoel en de Vlinderstoel. Ook andere ontwerpen uit deze periode zijn nog steeds ongekend populair, zoals de Fritz Hansen lampen. Fritz Hansen haalt hiermee het beste van de vorige eeuw naar onze tijd.

Deense salontafels van kwaliteit

De FH41 ronde salontafel uit de Fritz Hansen Join collectie is stijlvol in zijn eenvoud. Iedereen schuift zo aan deze tafel door zijn ronde vorm. Het tafelblad is gemaakt van massief hout en kan worden afgewerkt in zwart gepoedercoat staal. Hij heeft een hoogte van 37 centimeter en een diameter van 80 centimeter. Een prima tafeltje voor bij de bank. Een kopje koffie, een bankje chips of een mooi bloemwerk kun je prima kwijt op de FH16 salontafel. Het tafelblad van deze salontafel is ook gemaakt van massief hout, maar deze tafel kan worden afgewerkt met zwart gelakt eiken of naturel gelakt eiken. Zo past deze salontafel bij een interieur met donkere tinten, maar ook bij een interieur met lichte tinten. Welke salontafel mag jouw interieur verfraaien?

Fritz Hansen Join bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fritz Hansen. Dat betekent dat wij alle tafels uit de Fritz Hansen Join collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke tafel uit deze serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tafel uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.